Žinomos moterys Kaune demonstravo išskirtines rankines

Trečiadienį Kauno senamiestyje esančio baro „Jack Pub“ vasaros terasoje buvo pristatyta kaunietės Rasos Rožinskienės rankinių kolekcija „Pasipuošti širdį…“. Rankų darbo rankines pristatė žinomos moterys. Visi norintys galėjo pasimokyti, kaip kurti šiuos aksesuarus bei pasimėgauti salotomis, kuriomis virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas vaišino bare ant ratų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

Aug 20, 2014, 10:14 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:49 PM

Vilniaus gatvėje patiestu raudonu kilimu tarsi podiumu žingsniavo ir rankines demonstravo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazuravičiūtė, renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, dainininkės Urtė Šilagalytė ir Gabrielė Grigolaitytė – Vasha, dizainerės Elvyra Monginienė bei Gintarė Ačaitė.

Manekenėmis tapo ir šokėja Sandra Kniazevičiūtė, renginių organizatorė Eglė Čiurlionytė, verslininkės Inga Burdienė ir Ieva Brukienė.

Moterų kompaniją papildė kirpėjas Karolis Murauskas.

Iš viso renginio metu buvo pristatytos 32 rankinės, sukurtos iš įvairių audinių.

Jų autorė R.Rožinskienė pasakojo, kad rankines sukūrė per nepilnus metus. Renginio publika pamatė į tris dalis suskirstytą kolekcijos pristatymą.

„Vieną kolekcijos dalį pavadinau „Prisiminimai“. Tai rankinės, kurias sukurti įkvėpė atmintyje įstrigę vaikystė nuotykiai, sutikti žmonės. Tai tarsi Oro stichijos padiktuoti darbai“, -- sakė rankinių kūrėja.

Kita kolekcijos dalis „Gėlės“ simbolizavo Žemės stichiją. Ją sukurti paskatino nuostabi gamta ir moterys, norinčios žydėti, būti reikalingomis, vaisingomis, mylimomis.

Trečioji renginio dalis „Žuvys“ priskirta Vandens stichijai. Vandens gyventojos kūrėjai atrodo tobulų formų ir spalvų.

„Trys stichijos – oras, žemė ir vanduo moteris lydi per visą gyvenimą. Pastebėjote, kad trūksta ketvirtos? Ugnis – tai aš pati. Kasdien vos pramerkusi akis ir padėkojusi už dar vieną nuostabią dieną aš trokštu pasipuošti širdį. Tada einu ir renkuosi vieną iš savo rankinių“, -- susirinkusiems į kolekcijos pristatymą sakė R.Rožinskienė.

Kolekcijos pristatymo pertraukų metu jos svečiai neturėjo kada nuobodžiauti. Rankinių kūrėja surengė praktinę rankinių kūrimo pamoką.

Virtuvės meistras R.Bolgovas, įsitaisęsgatvėje pastatytame bare ant ratų svečius vaišino įvairiomis salotomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.