„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausi

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-03 09:24, atnaujinta 2018-01-21 10:37

Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla

Muzikos prodiuseriai iškilmingam LRT sezono atidarymo renginiui pasirinko itin stilingus baltos ir juodos spalvų derinius. Neringa tą vakarą vilkėjo specialiai jai siūtą suknelę ir rokeriško stiliaus odinį švarkelį, avėjo iš Londono parsivežtus sidabro spalvos lygiapadžius batelius. Martyno įvaizdis labiausiai akį patraukė dėl blizgių „Prada“ batų.

Lolita Bytautaitė

Televizijos laidų vedėja ir prodiuserė (nuotraukoje su vyru Deivydu Rimkevičiumi) LRT šventei pasirinko ištaigingą ir elegantišką juodą palaidinės bei sijono ansamblį, kurį parsivežė iš vieno butiko Italijoje. Prie jo Lolita priderino autorinį švedų juvelyro papuošalą ir kadaise iš Paryžiaus parsivežtą aksominę delninę.

Ilma Žilienė

Verslininkė (nuotraukoje su vyru Nerijumi) TV3 šventėje vilkėjo dizainerės Elos Tatarinovos kurtą suknelę ir prie jos priderino batų dizainerės Rūtos Rimšelienės batus. „Šie batai laukė savo suknelės. Pagaliau tokią turiu”, – juokėsi Ilma.

Liutauras Salasevičius

Garsus šalies dizaineris (nuotraukoje su Zita Kelmickaite) LRT šventėje Valdovų rūmuose vilkėjo melsvos spalvos kompanijos „Top Man“ kostiumą ir to paties prekės ženklo žalsvos spalvos marškinius. Šį stilingą ansamblį jis įsigijo viešėdamas Londone. Dangiškos spalvos rankų darbo „Weekend Barber“ ateljė batai dizaineriui specialiai buvo parsiųsti iš Portugalijos.

Karina Stungytė

Aktorė į naujo TV3 sezono pristatymą atėjo vilkėdama seksualią juodą dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukurtą suknelę, o fatališkos moters įvaizdį užbaigė ryškūs lūpų dažai.

Šorena Džaniašvili

Dainininkė per naujo TV3 sezono pristatymą sužibėjo gruzinų dizainerės Salome Amanatašvili suknele. Prie jos ji priderino masyvinius batelius medine pakulne, o pilkai suknelei puikia atsvara tapo raudonos lūpos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.