LSU studentai fotosesijoje pristatė pačių kurtą sportinę aprangą

Pristatant LSU naująją aprangą buvo surengta fotosesija.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 9, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:57 PM

„Nuo šiol Lietuvos sporto universitetas turi sportinę aprangą, kuri tapo mūsų vizitine kortele, išskiriančia iš kitų aukštųjų mokyklų.

Ją sukūrėme vadovaudamiesi vakarietiškomis tradicijomis. Įprasta, kad kiekvienas įvaizdžiu besirūpinantis universitetas ir koledžas siekia turėti kuo daugiau atributikos su savo pavadinimu“, – tvirtino LSU atstovas Žilvinas Stankevičius.

Pagal studentų sukurtus modelius ir pasiūlytus spalvų derinius sportinę aprangą pasiuvo su LSU bendradarbiaujanti kompanija „Hummel“.

Vilkėdami šią aprangą LSU sportininkai jau dalyvauja studentų lygos, nacionalinėse ir tarptautinėse varžybose, kur garsina savo aukštąją mokyklą ir Lietuvą.

Pristatant LSU naująją aprangą buvo surengta fotosesija.

Tapti modeliais pretendavo daugybė šios aukštosios mokyklos studentų. Atrankoje įveikę gausų būrį kandidatų reklaminiais veidais tapo keturi LSU studentai – futbolininkas Karolis Gvildys, tinklininkė Julija Šimkutė, disko metikas Tautvydas Musteika ir septynkovininkė Evelina Auželytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.