Niujorko mados savaitė: „Alexander Wang“ įkvėpimas - sportbačiai

Kuriant 2015 m. pavasario ir vasaros kolekciją dizaineriui Alexanderiui Wangui neteko ieškoti įkvėpimo per daug toli. Kaip įkvėpimo šaltinį mados kūrėjas nusprendė pasirinkti ne kokį meno kūrinį ar istorinį laikotarpį, o tiesiog, sportinius batelius.

Alexander Wang 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Alexander Wang 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 6:53 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:27 PM

A.Wangas ir pats atskleidė, kad sportiniai bateliai jam yra savotiškas kultas. Sportinių batelių elementai naujausioje kolekcijoje tapo net aksesuarų, rakinių akcentu. O batų raišteliai ir tinklinis sportinių batų audinys ar bent jau jo imitacija buvo perkelta ant kolekcijos modelių palaidinių ir suknelių.

Net kai kurių kolekcijos modelių spalvų deriniai, regis, buvo „pasiskolintos“ iš šiuo metu madingiausių sportinių batelių modelių: žalia ir balta, juoda ir raudona, fluorescensinės žalia ar oranžinė.

Sportinių drabužių elementai ar sportinių batelių akcentai atsikartoja beveik visuose kolekcijos modeliuose. Šią kolekciją būtų galima apibūdinti kaip tobulą sportinio ir futuristinio stiliaus sintezę Juolab, kad dizainerio pasirinktą temą puikiai atspindi futurizmą menantis drabužių kirpimas, netradicinių siluetų palaidinės ir suknelės. Tai papildo ir austo audinio imitacijos, tuščiavidurės platformos aukštakulniai.

Tiesa, kolekcija papildo ir keletas saikingų spalvų, elegantiškų modelių. Kaip pavyzdžiui, ilga ir pilka, įmantraus mezgimo audinio suknelė. Panašu, kad A.Wangas triumfavo dar kartą. Juolab, kad šiai kolekcijai pagyrų negailėjo ir didelės dizainerio gerbėjos, Rihanna bei Nicki Minaj.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.