Niujorko mados savaitė: spalvinga ir sportiška DKNY kolekcija

Naujausia „Donna Karan New York“ ateinančio sezono kolekcija tiesiog kvėpuoja Niujorko dvasia. Kiek pigesnis ir labiau kasdieniškas dizainerės Donnos Karan prekės ženklas 2015 m. pavasarį ir vasarą savo klientes paskandins spalvų ir geometrinių formų jūroje.

DKNY 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
DKNY 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 12:54 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:35 PM

Pastarųjų sezonų DKNY kolekcijų modeliai vis primindavo 90-uosius, tačiau į naujausią kolekciją dizainerė įnešė daugiau modernumo ir naujovių. Nors kolekcijoje dominuoja tokios retro stilių menančios pastelinės spalvos kaip rožinė ar šviesiai mėlyna, geltona ar bordo, modeliai diktuoja sportinę madą. Kolekcijoje daug ir raudonos bei juodos spalvų.  Tiesa, kolekcijoje liko ir daugiau retro elementų nei vien tik spalvos. Dėmesį verta atkreipti į blizgiu s sportinius batelius, basutes su platforma ar kiek senesnius laikus menančias plonas megztas palaidines bei suknutes.   Įdomu tai, kad šiltajam sezonui dizainerė D.Karan siūlo rinktis įvairaus ilgio sijonus ir sukneles: tiek mini, tiek žemiau kelių, ir visiškai jokio dėmesio neskiria kelnėms. Prie ilgų ir platėjančių sijonų dizainerė siūlo derinti kiek ilgesnes palaidines ar tunikas, netgi, visiškai sportinius džemperius – net jei sijonas ir siuvinėtas blizgiais karoliukais.   Praktiškai visuose kolekcijos modeliuose „žaidžia“ geometrinės formos. Nuo trikampių ir apskritimų iki įmantrių geometrinių raštų. Tačiau daugiausia dėmesio atkreipia dryžiai, kuriais išmarginta didžioji kolekcijos dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.