Niujorko mados savaitė: „Rodarte“ jūros pasaulis

„Rodarte“ mados namų kūrėjos, savamokslės dizainerės ir seserys Kate ir Laura Mulleavy, atrodo, dažnai gyvena savo vaizduotės pasaulyje. Naujausią jų ateinančio sezono kolekciją net sunku apibūdinti – podiumu žingsniavę modeliai atrodė lyg išnirę iš kokio kino filmo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:49 PM

2015 m. pavasario ir vasaros „Rodarte“ kolekcijoje galima apčiuoti net keletą skirtingų temų ir idėjų, vyrauja savotiška, tačiau harmoninga eklektika.

Tačiau panašu, kad daugiausia įkvėpimo dizainerės sėmėsi iš žvejų, jūrininkų gyvenimo. Kolekcijoje dominuoja romantiškos suknelės, pasiūtos iš įvairiaspalvius žvejų tinklus primenančių audinių. Tarp jų įsiterpia mezginiai, blizgūs audiniai, žvyneliai ir, netgi, plunksnos. Visos šios detalės tarsi imituoja skirtingus jūros elementus: kriauklytes, dumblius ir panašiai.

Ne keista, bet didžioji dalis kolekcijos modelių buvo sukirpti asimetriškai – tokios lengvai plazdančios suknelės išties primena jūrą ir vėją.

„Rodarte“ savo naujausia kolekcija pranešė džiugią naujieną batų virš kelių mylėtojoms. Dizainerės šiltajam sezonui siūlo rinktis ilgus, suvarstomus ir gerokai virš kelių pasibaigiančius aukštakulnius. Kuklesnėms moterims yra ir santūresni šių, kiek sandalus primenančių, batų variantai – vos siekiantys blauzdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.