Niujorko mados savaitė: „Marc by Marc Jacobs“ pankai ir maištas

„Naujo pasaulio sistema“ - marškinėlių, išmargintų tokiais užrašais, buvo galima išvysti ant Niujorko mados savaitėje pristatytos „Marc by Marc Jacobs“ kolekcijos podiumo. Ateinančiam sezonui mados ženklas kviečia šiek tiek pamaištauti.

„Marc by Marc Jacobs“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
„Marc by Marc Jacobs“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 7:24 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:20 PM

Mados namų dizaineriai kurdami kolekciją 2015 metų pavasariui ir vasarai prisiminė pankų laikus, 90-uosius. Ant podiumo žingsniavo modeliai skiauterę primenančiomis šukuosenomis, visiškai minimalistiniu makiažu, įsispyrę į keistokus guminius batus.

Šioje kolekcijoje gausu latekso – iš jo pasiūti šortai, sijonai, matinės tamprės. Vilkint jas, kojos atrodo lyg „pasiskolintos“ iš kokio nors manekeno vitrinoje.

Kolekcijoje vyrauja ne tik juoda, bet ir tokios ryškios spalvos kaip geltona, ciklameno, ryškiai melsva. Audiniai marginti langeliais, dideliais juodais apskritimais, daug asimetriškų linijų. Kolekcijos pristatymo metu kiekvienas modelio demonstruojamas ansamblis buvo sudarytas iš daugybės sluoksnių. Tikras maištas.

Viena tikrai aišku, kad šios linijos kolekcija yra skirta kur kas jaunesnei dizainerio Marco Jacobso klientei nei jo pagrindinės kolekcijos modeliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.