Niujorko mados savaitė: įmantri „Calvin Klein“ klasika

Nei eklektika, nei per daug naujomis idėjomis „Calvin Klein“ mados namai niekada nestebina. Tačiau visada ant jų kolekcijų pristatymų podiumų galima išvysti beveik tobulus klasikinius drabužių modelius, tik visada jie modernūs ir su savotiškais prieskoniais.

„Calvin Klein“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
„Calvin Klein“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2014, 4:13 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:17 PM

2015 metų pavasario ir vasaros kolekcija – ne išimtis. Stebėti ant podiumo demonstruojamus lyg nulietus „Calvin Klein“ modelius yra tikras malonumas. O šio renginio Niujorke nepraleido ir pati amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour.

Ateinančio šiltojo sezono kolekcija pasiūta iš raudonos, mėlynos ir, žinoma, baltos bei smėlio spalvų audinių. Mados namų dizaineris daug dėmesio skyrė labai lengviems ar net permatomiems audiniams, tačiau nepamiršo ir odos.

Pavasariui mados namai siūlo rinktis ilgus, beveik blauzdas siekiančius sijonus ir derinti juos prie itin aukštų platforminių basučių. Blizgūs „Calvin Klein“ kolekcijos batai atrodo kiek vulgarokai, tačiau itin rafinuotam stiliui suteikia šiek tiek „prieskonių“, seksualumo.

Vienu pagrindinių kolekcijos kabliukų tapo blizgesys. Kai kurie modeliai pasiūti tiesiog iš blizgios, lakuotos odos, o štai lengvos suknutės pasiūtos iš blizgių audinių. Šį kartą kolekcija išties įmantri – išlaikyta pusiausvyra tarp klasikos ir švelnių futurizmo užuominų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.