„Giles“ pristatė vaikystę primenančią kolekciją

Naujausia mados namų „GILES“ kolekcija - valiūkiška ir paremta gamtos motyvais. Dizaineris Giles Deacon  į madą nusprendė įnešti kiek vaikystės, tad pavasariui ir vasarai skirta kolekcija kiek primena apdarus iš pasakos.

„Giles“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
„Giles“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:22 AM

Londone pristatęs 2015 metų pavasario ir vasaros kolekciją, jis pasiūlė vilkėti plazdančias ir plačias šilko sukneles su paukščių plunksnų motyvais, žemę šluojančias blizgias sukneles tarsi pasiūtas iš karpinių, tunikas, ant kurių „raitosi“ gyvatės ar ant peties ranką „uždėjęs“ leopardas. Šviesiomis ir nuotaikingomis spalvomis žaidžiantis dizaineris tarsi kviečia pasinerti į vaikystės nuotykius gamtoje.

Beje, būtent leopardo motyvai tapo pagrindine tema, mat atsikartojo ant daugumos kolekcijos modelių. Dizaineris pasiuvo ir vakarinę suknelę, kuri visa marginta įvairiausių leopardo kūno dalių fotografijomis. Tiesa, beveik analogiškai, viena suknelė buvo dedikuota ir gyvatėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.