„Etro“ kolekcija priminė linksmą 8-ąjį dešimtmetį

Tikrai nebūtų galima pasakyti, kad „Etro“ mados namai Milano mados savaitėje pademonstravo ką nors naujo ar savo stilistiką pateikė kiek kitokiu, originaliu kampu. Stebėję kolekcijos pristatytą tikriausiai vėl mintimis nusikėlė atgal į 8-ąjį dešimtmetį, kada buvo gyva laisvės dvasia ir skambėjo atlikėjo Jimmio Morrisono dainos.

„Etro“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
„Etro“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 5:03 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:41 PM

„Etro“ kūrėjų akimis 2015 metų pavasaris ir vasara bus kupina linksmų hipių laikų prisiminimų. Kolekcijoje vyrauja spalvinga indėnų kultūros estetika – etniniai raštai, kutai, mediniai karoliukai, daugybė amuletų tipo aksesuarų, verstos odos ilgaauliai, tautines juostas primenantys diržai.

Kas be ko, ateinantį sezoną mados namai siūlo rinktis ne tik margaspalves sukneles, bet ir džinsinius marškinius bei trumpus šortus, pledo tipo sukneles ir tunikas. Svarbus kolekcijos akcentas ir ant spalvingų rūbų dėvimas ne ką mažiau įmantriai siuvinėtas švarkas ar liemenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.