„Mis Lietuva 2014“ dalyvė Diana Nižnik žino grožio paslaptį

Sekmadienį vykusiame grožio konkurse „Mis Lietuva 2014“ finalininkė kaunietė Diana Nižnik (24 m. ) tiesiog švytėjo. Ir visai nesvarbu, kad ji nelaimėjo jokio titulo, tačiau dėmesiu mergina tikrai nesiskundžia.

Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

2014-09-23 18:07, atnaujinta 2018-01-29 23:15

Prižiūrėta oda ir kruopščiai ištreniruotas kūnas - gražuolė ypač stengiasi, norėdama atrodyti nepriekaištingai. Mergina dirba tarptautinėje įmonėje, kuri tiekia grožio prekes bei paslaugas visame pasaulyje. Pati nuo keturiolikos metų uoliai užsiima sportine veikla, o šiuo metu dirba aerobikos instruktore ir nori moterims padėti tapti dar gražesnėmis ir sveikesnėmis.

Pati Diana jau turi grožio receptą.

„Penkiasdešimt procentų priklauso nuo jūsų mitybos, o kita dalis – nuo sporto. Valgyti reikia tai, ko prašo organizmas. Iš gausybės produktų reikia atsirinkti tinkamus. Visi puikiai žinome, kad vaisiuose ir daržovėse daugiausiai vitaminų ir jie užpildo organizmą naudingomis medžiagomis, tačiau nereiktų pamiršti ir kitų svarbių produktų, kad organizmas gautų pakankamai energijos visai dienai.

Reikėtų domėtis, kaip derinti savo maistą. Pavyzdžiui, baltymai virškinami rūgščioje terpėje, angliavandeniai – šarminėje. Organizmas vienu metu nesugeba išskirti ir rūgšties, ir šarmų, todėl jei valgysime mėsą su bulvėmis, tai pirmąsias 2-4 valandas bus virškinami angliavandeniai - bulvės, o baltymai – mėsa - gulės skrandyje, laukdami rūgštinės terpės, ir ten rūgs bei pus. Dėl šios priežasties teršiasi žarnynas, viduriai užkietėja.

Taigi maisto derinimas padės jums iš organizmo pašalinti šlakus, sumažinti antsvorį, atsikratyti nemalonaus burnos kvapo, išvalyti žarnyną nuo susikaupusių nesuvirškintų produktų, jaustis energingiems“, - pasakojo Diana.

Gražuolė vadovaujasi taisykle, kad ryte dera valgyti kaip karaliui, pietus - kaip princui, o vakarienę kaip tarnui. Be to, reikia valgyti dažnai ir mažomis porcijomis, o tarp pagrindinių valgių turėti sveikų užkandžių- riešutų, vaisių, linų sėmenų duonelės. Be to, Diana prieš miegą skiria pusvalandį laiko grožiui.

„Vakarais ant blakstienų tepuosi ricinų aliejų – tai patikrintas receptas, blakstienos tampa ilgesnės ir tvirtesnės! Iš prosenelės išmokau prieš miegą pasitepti lūpas medumi – jos tampa švelnesnės. Taip pat moterims neišvengiamai reikia masažų, taip oda tampa daug gražesnė, saugomas jos elastingumas, stangrumas.

Galbūt keista, tačiau kiekvieną vakarą stengiuosi prieš miegą penkioliką minučių palaikyti kojas devyniasdešimt laipsnių kampu. Patogiausia, jeigu jūsų lova yra atremta prie sienos. Šią gudrybę įsidėmėjau dar mokykloje, nes kūno kultūros mokytojas dažnai pabrėždavo, kaip tai yra svarbu jeigu norime turėti gražias, nepatinusias kojas. Per tas keliolika minučių kraujotaka organizme padaro tris ratus, mat per visą dieną skysčiai užsistovi apatinėje kūno dalyje, vėliau merginos ant savo kojų išvysta išsiplėtusias venas, tad norint to išvengti, toks pratimas atpalaiduoja, kojos tampa lengvos“, - lyg paskaitą dėstė „Mis Lietuva 2014“ finalininkė.

Anot Dianos, moteris turi būti išmintinga, kukli, mokėti atskleisti save bendraujant, pabrėžti savo švelnų moteriškumą. Moteris turi puoselėti save ir prisižiūrėti.

„Mane visad įkvepia tos moterys, kurios stengiasi dėl savęs, nepamiršta, kad yra apsukrios ir gali rasti šiek tiek laiko ir sau", - sakė mergina.

 Pas gražuolę kosmetinėje visada galima rasti lūpų balzamą, rankų kremą, pincentą ir kvepalus.

„Aš dar nenaudoju kreminės pudros, o tik skaistalus skruostams ir paryškinu akis tušu. Daugiau makiažo – tik per šventes ir ypatingas progas, kad pasijusti nekasdieniškai“, - tikino Diana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.