„Celine“ pavasariui siūlo originalius mezginius

Paryžiaus mados savaitėje pademonstruota ateinančio pavasario ir vasaros „Celine“ kolekcija išsiskyrė abstrakčia stilistika ir modeliais. Nors nebuvo atsisakyta gėlėtų audinių ir kutų, kurie būdingi daugumai šio sezono kolekcijų, dizaineris Phoebe Philo pasitelkė savitą viziją.

„Celine“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Celine“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2014, 10:56 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:37 AM

Ant podiumo žengusių modelių kojas apsivijo ne lengvo audinio, o mezginių kutai, mat pavasariui šiltajam sezonui dizaineris pasiūlė gana stambių siūlų megztas sukneles.

Gėlėtas laisvo kirpimo tunikas „Celine“ modeliai ant podiumo vilkėjo prie plačių klasikinių kelnių. Kiek prabangesnės suknelės buvo sukirptos keliais sluoksniais, tad žavingai krito klostėmis.

Kurdamas šią kolekciją dizaineris išties žaidė kirpimais, nes buvo galima išvysti ir jau minėtų klasikinio kirpimo kelnių ir kiek trumpesnio bei kliošinių kelnių varianto modelių. Tamsių audinių paltus jis dekoravo didelėmis kišenėmis, įvairiomis stačiakampio formos detalėmis.

Įdomu sprendimą „Celine“ priėmė kurdami ir aksesuarus. Štai rankinės ir delninės susiūtos iš ovalo formos odos detalių, o bateliai – tikra balerinos batelių kopija, tiesa, su nedidele pakulne.

Beje, ovalo forma atkartojama ir kai kuriuose kolecijos modeliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.