Naujausia „Lanvin“ kolekcija: kiekvienos skoniui

„Lanvin“ mados namų dizaineris Alberas Elbazas žino gudrybę, kaip įtikti įvairiausioms klientėms, ir nesvarbu, koks jų amžius ar sudėjimas. Paryžiuje pristatyta 2015 metų pavasario ir vasaros kolekcija ypatingai atskleidžia jo sugebėjimus.

„Lanvin“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Lanvin“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 6:10 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:39 PM

Ateinančio sezono kolekcija gana niūrių, tačiau praktiškų spalvų ir pasiūta iš gana įmantrių audinių. Gamtos raštais ištapytos šilko suknelės per daug neįpareigojančios – modeliai pasiūti sluoksniuojant audinį, tačiau yra laisvai krentantys. Prie tokių suknelių dizaineris derina tokius pats margus, tačiau blizgiais siūlais margintus švarkus.

Kurdamas liniją A.Elbazas panaudojo ir nemažai skirtingų nėrinių imitacijos audinių, kuriuos įvairiai derino. Tiek aksesuarų kūrybai, tiek suknelių dekoravimui buvo pasirinktas ir amžino klasikos simbolio – perlo imitacijos detalės.

Klasikos mėgėjoms dizaineris pasiūlė ir ir visiškai minimalistinių švelnių spalvų suknelių variantų, klasikinio kirpimo švarkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.