Penki pasaulį užbūrę George'o Clooney žmonos Amal apdarai

Amžiaus švente tituluojamos aktoriaus George'o Clooney ir teisininkės Amal Alamuddin vestuvės kaip magnetas į Veneciją sutraukė ne tik žiniasklaidos atstovus, bet ir būrį garsenybes išvysti norinčių gerbėjų. Vis dėlto, didžiausias dėmesys buvo skirtas jaunajai bei jos šventiniam garderobui, juk savaitgalį Venecijoje vyko tikrų tikriausias suknelių paradas.

Didžiausias žiniasklaidos dėmesys buvo skirtas jaunajai bei jos šventiniam garderobui, juk savaitgalį Venecijoje vyko tikrų tikriausias suknelių paradas.<br>New York Post/AP/AOP nuotr.
Didžiausias žiniasklaidos dėmesys buvo skirtas jaunajai bei jos šventiniam garderobui, juk savaitgalį Venecijoje vyko tikrų tikriausias suknelių paradas.<br>New York Post/AP/AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 8:28 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:49 AM

Dar penktadienį į Veneciją atvykusi A.Alamuddin gerbėjus pamalonino vintažine, dvejomis spalvomis išmarginta „Dolce & Gabbana“ suknele.

O štai vakare, per prabangią vakarienę 5 žvaigždučių viešbutyje „Cipriani“, buvo pasidabinusi raudona velionio dizainerio Alexanderio McQueeno suknele. Asimetriška suknelė atidengė it nulietas, lieknas jaunosios kojas.

Bene laukiamiausia – nuotakos suknelė – buvo pasiūta gero Amal bičiulio, dizainerio Oscaro de la Rentos. Per šeštadienį prabangiame „Aman Canal Grande“ viešbutyje įvykusią tuoktuvių ceremoniją Amal vilkėjo perlais ir neriniais puoštą vestuvinę suknelę.

Sekmadienį gražuolė G.Clooney žmona praleido apsirengusi pribloškiančia Giambattista Valli mini suknele, puošta siuvinėtais rožinių gėlių raštais. Apvali kaklo iškirptė ir ilgos suknelė rankovės suteikė rūbui nuotakai derančio santūrumo.

G.Valli atstovė atskleidė, kad daugelio pasaulio laikraščių pirmuosiuose puslapiuose pasirodžiusi suknelė buvo pasiūta iš šilko, kuris yra mėgstamiausias Romoje gimusio ir Paryžiuje gyvenančio dizainerio audinys.

Tiesa, ši suknelė nebuvo kuriama specialiai G.Clooney nuotakai. Ji buvo atrinkta iš ankstesnės G.Valli aukštosios mados kolekcijos ir pritaikyta pagal nuotakos liekno kūno apimtis.

Pirmadienį jaunavedžiai taip pat surengė civilinę sutuoktuvių ceremoniją Venecijos rotušėje, kad sutvarkytų santuokos formalumus pagal Italijos įstatymus. Formaliai progai – formalūs ir apdarai. Britų teisininkė šia proga pasipuošė baltu kelnių kostiumėliu ir skrybėle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.