„Chanel“ pristatyme podiumu ėjo ir žavioji Gisele Bundchen

Charizmatiškasis Karlas Lagerfeldas šį kartą „Chanel“ kolekciją pademonstravo tiesiog improvizuotoje gatvėje. Prieš pristatymą buvo paskelbta žinia: kolekcija bus feministinė, bet moteriška.

„Chanel“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Chanel“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:59 PM

„Gatve“ manekenės žengė nešinos įvairiausiais plakatais, kuriose puikavosi tekstai skelbiantys: „Pirmiausia damos“, „Kurk madą, bet ne karą“ ir panašiai. Nors pati kolekcija ne tokia provokuojanti, kaip pats jos pateikimas. Tačiau vieną iš modelių pademonstravo retai ant podiumo pasirodantis supermodelis Gisele Bundchen.

Tiek modeliai, tiek kolekcijos stilistika kiek priminė šio rudens ir žiemos sezono „Chanel“ kolekciją. Tik šį kartą dizaineris pasigriebė idėjų iš miesto gatvių, architektūros. Be gėlėmis ir tradiciniais mados namų kvadratais margintų audinių, ant podiumo dominavo dryžiai.

Ir išties unikali idėja – metališko blizgesio, gatvės plyteles primenančios detalės, išsiuvinėtos ant švarkų ir suknelių.

Visgi, kaip K.Lagerfeldas ir žadėjo, nors pats kolekcijos pateikimas buvo originalus ir feministiškas – podiumu greta žengė iškart po kelias manekenes – daugelis modelių buvo moteriški ir romantiški. Išskyrus, vieną kitą vyriško stiliaus ir griežto kirpimo kostiumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.