„Miu Miu“ pasinėrė į spalvingą retro

„Miu Miu“ kolekcija, skirta 2015 metų pavasariui ir vasarai nustebino gražia švelnių spalvų palete. Nors kolekcijoje daugiausia vyrauja tamsios spalvos audiniai, podiumas gaiviai nušvito dėl pasirinktų geltonos, salotų žalios ir rožinės atspalvių.

2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:58 PM

Jau kurį laiką kalbama apie tai, kad kolekcijos praranda sezoniškumą, o pavasariui ir vasarai skirtose kolekcijose atsiranda vis šiltesnių rūbų. Dizainerė Miuccia Prada sukūrė būtent tokią kolekciją: joje gausu kailiais dekoruotų paltų, šilto ir minkšto audinio palaidinių bei sijonų.

Tiesa, savo retro stilistika ir įmantriais spaudiniais margintais audiniais ši kolekcija taip pat priminė ateinančiam sezonui jos sukurtą liniją mados namams „Prada“. Tik Paryžiuje pademonstruota kolekcija skirta ne tokiai sentimentaliai ir kur kas drąsesnei merginai.

Taip pat „Miu Miu“ kolekcija pasižymėjo ir romantika. Tokį įvaizdį kuria modeliai, dekoruoti romantiškais raukinukais: palaidinės, sijonai ar paltai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.