Vulgarią „Saint Laurent“ kolekciją pristatė ir Cara Delevingne

Pagrindinė „Saint Laurent“ mados namų idėja ateinančiam pavasariui yra seksualumas ir vulgarumas. Nežinia, kiek tai šokiravo stebėjusius kolekcijos pristatymą, tačiau jau vien garso takelis buvo intriguojantis – skambėjo prancūziška daina, kurios žodžiai buvo ne apie ką kitą, o būtent apie seksą.

„Saint Laurent“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Saint Laurent“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-05 15:20, atnaujinta 2018-01-28 12:58

Ant podiumo žengė manekenės, vilkinčios trumpus sijonus ir seksualias, permatomas juodas pėdkelnes, sukneles itin giliomis iškirptėmis. Dizainerio Hedi Slimane kolekcijoje – ir begalė įvairiausio stiliaus odinių švarkelių bei platforminių batų.

Pasakyti, kad „Saint Laurent“ pistatyta kolekcija skirta nerimtoms merginoms, nebūtų galima. Juk kolekcija kartu ir labai bohemiška: daugelis modelių podiumu žengė su įvairių spalvų cilindrinėmis skrybėlėmis, o suknelės ir palaidinės pasiūtos iš gėlėtų, žvaigždėmis ar kitais gamtos motyvais margintų audinių.

Vietos kolekcijoje atrado ir labai blizgūs, siuvinėti žvyneliais, ir lepardo kailio imitacijos, ir retro stiliaus žirneliais nusėti modeliai.

„Saint Laurent“ pavasariui pasiūlytas įvaizdis išties žada nuotykį. Į jį leidosi ir ant „Saint Laurent“ podiumo pasirodžiusi seksualioji Cara Delevingne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.