„Elie Saab“ pavasariui sukūrė undinėlės įvaizdį

Elie Saab buvo vienas iš nedaugelio dizainerių, kurie 2015 m. pavasariui ir vasarai pasirinko jūros motyvus. Žemę šluojančias gilių spalvų sukneles dėvinčios manekenės ant podiumo atrodė lyg tik ką iš vandenyno išnėrusios undinėlės.

„Elie Saab“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Elie Saab“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 5:55 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:12 AM

Šioje kolekcijoje dominavo oranžinė ir mėlyna spalvos, jūros koralus primenantys kiauraraščiai ir blizgūs audiniai. Dizainerio kolekcijose nuolat gausu įmantrių blizgių karoliukų ir žvynelių siuvinėjimų. Daug tokių prabanga tviskančių modelių buvo ir šioje kolekcijoje.

Tiesa, juk Elie Saab suknelės savo prabanga ir ištaiga dažnai primena ir vestuvines sukneles. Kita vertus, ant Paryžiaus podiumo buvo galima išvysti ir visai kasdieniškų, skaitmeniniu grafikos būdu išmargintų suknelių.

Pavasariui dizaineris pasiūlė ir dar neįprastesnių variantų: trumpų lengvo audinio šortukų bei marškinėlių tipo palaidinių derinius. Šį kartą jis akcentavo ir vieną praktišką, bet kiek primirštą aksesuarą – kaklaskarę.

Tačiau daug kam pasigrožėjus kolekcija tenka atsidusti – juk tokia prabanga, kokia trykšta dizainerio kolekcijos - tikrai ne kasdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.