Gabrielės Martirosianaitės gudrybė, kaip paslėpti trūkumus

Jauna, žavi ir velniškai veikli – taip galima apibūdinti „Mis Lietuva 2008“, radijo laidų vedėją Gabrielę Martirosianaitę (23 m.), šiuo metu aistringai pasinėrusią į kūrybą. Vedama noro įpūsti naujų vėjų į stilingų moterų garderobą, mergina ir jos komanda žengia tvirtą žingsnį į mados pasaulį ir pristato odinių aksesuarų prekės ženklą „Oh!Skin“.

Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Solomnikova

Oct 16, 2014, 6:04 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 12:27 AM

– Esate tituluota gražuolė, radijo laidų vedėja, o dabar dar ir debiutuojanti kūrėja. Kaip kilo mintis nerti į naujus vandenis?

– Kiekvienas iš mūsų pasižymi įvairiais talentais, gebėjimais, todėl turime vienodas galimybes save išbandyti naujoje veikloje.

Kadangi moterys ir aksesuarai yra puikus duetas, nėriau būtent į šiuos vandenis. Idėja kilo iš poreikio paįvairinti kasdienybę. Viduje kirbėjo noras kurti aprangos detales, kurios dailiosios lyties atstovių aprangai suteiktų žaismės, netikėtumo ir leistų joms drąsiai derinti naujas tekstūras, formas ir spalvas.

Vienas lauke – ne karys, todėl džiaugiuosi, kad pavyko surinkti komandą, kur kiekvienas narys turi tinkamą išsilavinimą ir atstovauja savo sričiai.

Esu dėkinga fotografui Nagliui Bierancui, stilistei Agnei Gilytei, manekenei Ievai Marijai Andrulytei už tai, kad atskleidė odinių aksesuarų charakterį jau pirmosiose fotografijose. Taip pat savo partnerei Tomai Kisieliūtei, kuri pirmoji patikėjo mano beprotiška idėja. Be artimų žmonių palaikymo būtų sunku žengti į priekį.

– Jūsų sukurta aprangos detale pasidabinti išdrįstų tikrai ne kiekviena. Kokiai moteriai galėtų patikti jūsų kūriniai?

– Nepaisančiai stereotipų ir nepamirštančiai moteriško žavesio galios. Moteriai, kuri, nepaisydama kasdienių rūpesčių, stovėdama prieš veidrodį gali sau pasakyti: „Šiandien velniškai gerai atrodau!“

– Galbūt ir vyrai galės segėti įmantrius odinius aksesuarus, taip seniai pabodusius marškinius prikeldami naujam gyvenimui?

– Pastaruoju metu išaugo dėmesys vyrų stiliui ir ypatingai išryškėjo stipriosios lyties noras rūpintis savo išvaizda siekiant atrodyti preciziškai. Tikime, kad mūsų kuriami rankų darbo aksesuarai ateityje įžengs ir į vyrų garderobą. 

– Ką patartumėte moteriai, manančiai, jog diržas yra nereikalinga ir pretenzinga išvaizdos detalė, kurią priderinti prie aprangos – vienas vargas?

– Mūsų kuriami aksesuarai neturėtų riboti kasdienės aprangos ir virsti pretenzinga, sunkiai derinama aprangos detale. Jie pabrėžia platesnės suknelės, palaidinės ar net vilnonio megztinio liemenį, paįvairina įprastus marškinėlius, klasikinį kostiumėlį, o vakarėlio aprangai suteikia dar daugiau žaismės. Patariame eksperimentuoti, drąsiai derinti aprangą, jos detales ir nebijoti stebinti.

– Veikiausiai sutiksite, kad skirtingų figūrų tipams reikalingi skirtingi diržai, išryškinantys privalumus ir paslepiantys tuos mažyčius trūkumus. Kokį diržą pasiūlytumėte rinktis lieknoms merginoms, o kokį – apvalesnių formų moterims?

– Kiekviena moteris turi figūros privalumų, todėl pasirinkus atitinkamo modelio aksesuarą juos bus nesudėtinga pabrėžti. Juk pabrėžus privalumus niekas net nepastebės trūkumų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.