Vaikščiok gatvėmis kaip niujorkietė

Tai, ką vilkime ir avime, ne kiekvienai moteriai yra tik apranga. Pasirinktas stilius nuo galvos iki kojų kuria tam tikrą įvaizdį ir suteikia mums skirtingą savęs suvokimą. Nuo jo priklauso, ar vaikščiodama Lietuvos miestų gatvėmis moteris jausis rytų europietė, ar vakarietė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 12:29 AM

„Man su vakarietišku moters įvaizdžiu labiausiai asocijuojasi batų prekės ženklas HOGL. Jis iškart nukelia mintis į Niujorką. Būtent šio Amerikos didmiesčio dvasią HOGL siekia atskleisti šį rudenį ir žiemą. Jie orientuojasi tiek į žemutinės, dangoraižiais apsmaigstytos Niujorko dalies, tiek į viršutinės, „Times“ aikštę gaubiančios miesto zonos dvasią, stilių, būdingą čia gyvenantiems“,– sako Živilė Baltulionytė, mažmenine batų prekyba užsiimančios UAB „Armitana“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Baltijos šalims

Pasak jos, HOGL batai visada buvo mėgstami ir moterų Lietuvos didmiesčiuose – stilingų, savimi pasitikinčių ar norinčių to pasitikėjimo įgyti daugiau. Šios avalynės kūrėjai moka sukurti tokius batelius, kurie iškart prikausto žvilgsnį. Prieš kelias savaites HOGL mėlynus aukštakulnius su chameleonišku polinkiu keisti atspalvį pasirinko dizainerė Indra Dovydėnaitė, kaip pagrindinį savo naujos kolekcijos pristatymo akcentą.

„Šie bateliai yra tarsi komplimentas moteriai – avint juos pagyrų sulauksite, tačiau jums jos praslys pro ausis. Nes jūs pati žinosite, kad atrodote puikiai, jums nereikės įrodymo iš aplinkos. Būtent tokiu efektu pasireiškia HOGL batelių magija“,– juokiasi Ž.Baltulionytė.

Pasak jos, įdomu tai, kad šiuos batelius dėvinčios niujorkietės įvaizdį kuriantis prekės ženklas HOGL prieš 70 metų gimė visai ne už Atlanto, o arčiau mūsų – Austrijoje. Germaniškų kraštų gyventojų polinkis į tvarką ir preciziškumą bekuriant šiuos batus padėjo kompanijai visame pasaulyje užsitarnauti kokybiškų batų kūrėjų reputaciją.

Kokybė, tobulinami odos, tekstilės ir kitų medžiagų apdirbimo būdai, yra savaime suprantama sritis, kuriai kompanija skiria maksimalų dėmesį. Ypatingai svarbu Lietuvoje gyvenančiai moteriai žinoti, kad šie batai pritaikyti darganotam ir dažnai žema temperatūra pasireiškiančiam klimatui – iš pažiūros batai atrodo lengvi, tačiau specialių technologijų dėka, nešiojant juos į vidų nepatenka drėgmė ir kojos išlieka šiltos.

Ne mažiau dėmesio batai gauna iš dizainerių – visada siekiama sukurti savitą, unikalų HOGL batų dizainą, tačiau atspindimos ir pasaulyje vyraujančios mados tendencijos: šiais metais tai – blizgūs paviršiai, auksinės puošybos detalės, gyvūnų odos raštai, „Swarovski“ akmenukai. Spalvos – rusva ir bordo, žinoma, ir klasikinė juoda. Oda – tiek įprasta, tiek versta, modeliai – ilgaauliai, batai iki kulniukų, sportbačiai, guminiai batai, bateliai ant klasikinio kulno ir ant platformų. Kai kuriuose modeliuose jaučiama aiški vyriško stiliaus batų įtaka.

„Jie apgalvoja viską – nuo kasdienio apavo miestietei, skubančiai į paskaitas, darbą ar pasimatymą su draugėmis kine, iki batelių prabangiam vakarėliui ar net vestuvėms. Visose HOGL parduotuvėse šiuo metu rasite šviesios spalvos HOGL batelių. Jei tinkamo dydžio batų poros bus išpirktos, klientei batelius užsakysime ir jie atkeliaus į parduotuvę per 2 savaites. Tai turėtų būti gera naujiena rudeninėms nuotakoms“,– sako Ž.Baltulionytė.

HOGL avalynės salonai įsikūrę Kaune, prekybos centre „Akropolis“ bei Vilniuje, prekybos centre „Panorama“. Taip pat HOGL avalynės rasite SALAMANDER salonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.