Agnė Byčiūtė-Jankauskienė pristatė savo papuošalų kolekciją

Išsipusčiusios damos antradienio vakarą buriavosi jaukiame sostinės salone. Stilingos moterys susirinko pasigrožėti aukštosios klasės veido ir galvos aksesuarų pristatymu bei parodos „Deivė“ atidarymu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 9:07 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:38 AM

Tarp vakaro viešnių buvo galima išvysti ir žinomą žurnalistę Jolantą Svirnelytę, mezginių dizainerę Indrą Dovydėnaitę su vyru interjero dizaineriu Dovu Serapinu, mados namų „Cantas“ vadovę Jolantą Mikalajūnienę bei daug kitų dažnai viešumoje šmėžuojančių damų. Išskirtinę aksesuarų liniją tą vakarą pristačiusi A.Byčiūtė-Jankauskienė visus nustebino orginalumu. Kolekciją pristačiusių modelių galvas papuošė įspūdingo dizaino gamtos motyvais dekoruoti papuošalai. Kūrėja pasirinko augalų, paukščių bei perlų motyvus. Pats pristatymas taip pat vyko netradiciškai: buvo surengtas teatrališkas pasirodymas. Grojant smuikui, grakščiai žengiančius modelius pasitiko galantiškas vyras, kuris merginoms nuvilko prabangius kailinius bei palydėjo prie šventiškai dekoruoto stalo. 11 modelių kolekcijoje buvo galima išvysti ir keletą modernių, nuotakoms skirtų nuometų. Vakaro metu buvo atidaryta ir mados fotografijų paroda: nuotraukose meniškai buvo įamžinti antradienį pristatyti A.Byčiūtės-Jankauskienės kūriniai. Išskirtinių aksesuarų kolekcijos kūrėja išgarsėjo prieš kelis metus, lietuviškos mados renginio „Mados infekcija“ metu. Tada ji žiniasklaidos ir pramogų pasaulio atstovų dėmesį taip pat prikaustė savo kurtu aksesuaru, kuriuo ir buvo pasipuošusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?