Neįtikėtinas merginos įvaizdžio pasikeitimas

„Esu kilusi iš Jurbarko. Studijuoju logistiką, todėl nori nenori, kartas nuo karto tikrai lankausi bibliotekoje, bet tik mokslo tikslais, knygas galiu skaityti ir namuose. Klubuose nesilankau, labiau mėgstu laisvą laiką leisti su draugais, užsukti į kokį barą – pažaidžiam stalo žaidimus, šachmatais. Mėgstu ir pasportuoti, renkuosi teniso kortus“, - sakė linksmu suvalkietišku akcentu kalbanti pirmoji MemberShop.lt ir Lrytas.lt stiliaus keitimo konkurso laimėtoja 21 metų Eglė Baranauskaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 5:53 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 9:53 AM

Dažniausiai dėviu ir mėgstu džinsus, marškinėlius, prie jų derinu ir super patogius „convers‘us“. Patinka ir suknelės, bet nemėgstu itin romantiškų raukinių, nėrinių, renkuosi griežtesnio stiliaus ar paprastesnio kirpimo sukneles. Kaip ir daugelis lietuvių, dėviu juodą, bet labiausiai mėgstu ryškias spalvas – ryškių drabužių turiu tikrai daug“.

Paklausta kokio dizainerio ar garsaus žmogaus stilius patinka, Eglė prisiminė serialo „Liežuvautoja“ (Gossip Girl) aktores Blake Lively ir Leighton Meester.

„Jų kuriamų personažų Serenos ir Blair stilius puikus. Man taip pat patinka Victorios Beckham stilius ir kūryba, jos dėvimos pakankamai griežto stiliaus suknelės, tiesios drabužių linijos. Tikrai dėvėčiau tokius drabužius", - sakė Eglė.

„Eglė jauna, labai ryškaus tipo, charizmatiška ir labai žaisminga, mano užduotis buvo jos neapsunkinti ir suteikti lengvo žavesio. Ir net dvejonių nekilo, jog šiuo atveju galima drąsiai pažaisti su spalvomis", - sakė visažistė, plaukų meistrė Kristina Oganesian, Eglę pavertusi tikra Blair Waldorf iš serialo „Liežuvautoja“.

„Makiažui parinkau žemiškus rudus atspalvius akims, kurie puikiai išryškino Eglės žvilgsnį, juodą akių kontūrą bei ilgas, ryškias blakstienas, o lūpoms – ryškiai raudoną lūpdažį, kuris vis dar ir šį sezoną madingiausias, jei norisi visą dėmesį nukreipti į putlias lupas. Prie tokio ryškaus makiažo kūriau nesudėtingą, neautralią šukuoseną – tiesius plaukus. Be abejo, galima rinktis ir romantiškas garbanas, bet Eglės tipas ir amžius padiktavo galutinį sprendimą".

Draugiška, besišypsanti mergina pamačiusi save veidrodyje po visažistės K.Oganesian prisilietimo neslėpė nuostabos: „Ryšku, labai ryšku, taip niekuomet nesidažau, bet atrodo labai gražiai! Labai įdomu pamatyti save visai kitokią, manau, gatvėje visi į mane labai žiūrės“.

Pasak Kristinos, šiuo metu vis dar labai stilinga – padūmavusių akių makiažas. Rudenį ir žiemą reikėtų rinktis natūralesnes žemės tonų spalvas nuo lengvos samanų iki purpurinės ar baklažano. Ir kuo tankesnės blakstienos! Tiesa, taisyklė jeigu akys ryškios, tuomet lūpos – blankios ir priešingai – galioja visada.

Stilistė Ieva Daugirdaitė, kūrusi Eglės įvaizdį, pastebėjo, kad mergina net ir iš konkursui atsiųstų nuotraukų spinduliuoja draugiškumą, gerą nuotaiką ir jaunatviškumą.

„Eglė pati jauniausia konkurso laimėtoja, iš karto pastebėjau, kad ji mėgsta standartinio sportinio ir klasikinio stiliaus derinius, džinsus. Kadangi ji jauna, žaisminga, norėjosi tai atskleisti derinant jos taip pamėgtus du stilius“, - sakė Ieva. - Galutinį įvaizdį padiktavo tobulas ryškus „D.efect" švarkas – jis Eglei tiesiog „prilipo“. Vyriško stiliaus švarkas puikiai derėjo su to pačio prekės ženklo klasikiniais marškiniais ir šiek tiek valiūkiškumo suteikė „Dori Premiere“ suknelė ir neautralūs odiniai ilgaauliai – patogus, akį traukiantis ir jaunatviškas Eglės įvaizdis“.

Ji patarė Eglei, kad nereikėtų dėvėti labai tamsių drabužių. Ji yra tamsi mergina, tad itin tiks ryškios spalvos, kaip ir šiuo atveju – ryškus „D.efect" raudonas švarkas. Kadangi Eglė mėgsta rengtis patogiai, reikia spintą papildyti jai taip tinkančiu „boyfriend“ stiliaus prailgintu švarku – nei per daug įpareigojančiu klasikiniu, nei itin sportišku – šiek tiek ilgesniu, dengiančiu klubus, vyriško stiliaus. Jis neįpareigoja, leidžia nevaržyti judesių, yra patogus ir labai stilingas.

„Su nauju įvaizdžiu Eglė tapo jauna mados stileiva, į kurią žmonės atsisuktų ir Paryžiaus gatvėje - ji atrodo paprastai ir kartu labai žavingai“, - sakė Ieva.

Eglei buvo priderinta: „D.efect" švarkas ir marškiniai, „Dori Premiere" suknelė, „Pollini" rankinė ir batai, „Furla" papuošalai, „Maison Michel" skrybėlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.