„Burberry“ reklaminės kampanijos veidas - Beckhamų sūnus Romeo

Romeo Beckhamas - mados namų "Burberry" reklaminis veidas.
Romeo Beckhamas - mados namų "Burberry" reklaminis veidas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 3:21 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:51 AM

Britų prabangos ženklas „Burberry“ pačioje Londono širdyje pristatė savo pirmąją globalią kalėdinę reklamą „From London with Love“. Režisuota vyriausiojo „Burberry“ dizainerio bei vadovo Christopherio Bailey, naujasis reklaminis filmas vaizduoja magišką pasaulį, įkvėptą britiškų tradicijų, muzikos, oro. Pačiame reklamos centre – ypatingą vaidmenį sukūręs Romeo Beckhamas.

Apsuptas teatrališkų Londono vaizdinių, naujasis filmas atgyja su net 50 profesionalių šokėjų, imituojančių auksinį kinematografinių miuziklų amžių. Pagrindinis siužetas pasakoja apie berniuką, perduodantį ypatingą meilės įrodymą jaunai porai, kurią suvaidino britai modeliai ir šokėjai Hannah Dodds ir Andersas Haywardas. Pora berniuką pasikviečia į kelionę po užburtas Londono gatves, o pats filmas pasakoja, kaip dovanos sujungia žmones.

Apie darbą su R.Beckhamu dizaineris Ch.Bailey sakė, kad tai – vienas malonumas: „Romeo turi žavesio, stilių ir puikią energiją. Labai džiaugiuosi, kad jis nusifilmavo mūsų šventinėje reklamoje.“

Šventiška premjera

Filmo premjeros vakarą vedė pats Ch.Bailey, renginio svečius pakvietęs į erdvę, kurią jis sukūrė galvodamas apie apsipirkimo malonumą ir interaktyvumą. Parduotuvė įkurta ten, kur seniau veikė vienas pirmųjų Londono kino teatrų, tą byloja ir išlikę bilietų kasų kontūrai pastato fasade.

Premjeroje dalyvavo daugiau nei 500 svečių, tarp kurių buvo ir filmo žvaigždės R.Beckhamas, Hannah Dodds ir Andersas Haywardas. Taip pat atvyko ir Victoria bei Davidas Beckhamai, britų muzikantai Benjaminas Clementine’as, George’as Ezra, Jamesas Page’as, Gary Powellas, „Daydream Club“, Sophie Ellis Bextor ir Richardas Jonesas, modeliai Charlotte Wiggins ir Sam Rollinson, Amanda Berry, Daisy Lewis, Alice Naylor-Leyland.

Britų atlikėjas Edas Harcourtas, sukūręs muziką ir reklaminiam filmui, pirmą kartą gyvai atliko dainą „The Way I Live“, tapusią reklamos garso takeliu. Jam akomponavo styginių kvartetas The Langley Sisters. Dainininkas taip pat atliko kūrinius „The Saddest Orchestra“ ir „Wandering Eye“.

Ši premjera pažymėjo globalios Kalėdų reklaminės kampanijos pradžią. Jau dabar galima įsigyti šventinių „Burberry“ dovanų. Jos - tikra šių mados namų klasika, o pačias dovanas galima suasmeninti, jas dekoruojant monogramomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.