Naujas įvaizdis fotogenišką vilnietę pavertė tikra aktore

Vilnietė teisinininkė Regina Jasiulienė (39 m.) seniai svajojo apie fotosesiją, kuomet profesionalai kuria makiažą ir parenka drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 6:45 AM

„Pamačiusi MemberShop.lt ir Lrytas.lt paskelbtą įvaizdžio pokyčių konkursą akimirksniu ryžausi dalyvauti – norėjosi nors keletui valandų pasijusti ta moterimi, kuriai nereikia galvoti, kaip atrodyti, o tiesiog atsiduoti į profesionalų rankas ir pasitikrinti, ar mano mėgstamas stilius tikrai yra tai, kas man tinka geriausia. Neklydau!”, - šypsosi vilnietė Regina Jasiulienė, viena iš įvaizdžio keitimo konkurso finalininkių.

Regina sėkme netikėjo, bet labai norėjo laimėti.

Kasdien darbe ji privalo atrodyti dalykiškai. Tačiau toks stilius ilgainiui pradeda varginti - norisi laisvesnio stiliaus palaidinių bei kelnių.

Didelių prekybos centrų Regina nemėgsta.

Stiliaus pavyzdžio, kuriuo sektų, – neturi.

Žavisi kompanijos „Victoria Secret“ drabužiais, nes juos gera dėvėti, vertina natūralias medžiagas, o sintetikos negali pakęsti.

„Laisvalaikiu mėgstu rankas sukišti į žemę - namų aplinkos kūrimas, augalų priežiūra ramina. Kaip ir Baltijos jūra bei pušys. Su vyru netgi esame juokais pasižadėję per vasarą pajūryje apsilankyti kuo daugiau kartų, - sako iš Viduklės miestelio kilusi teisininkė.

Jau pirmo susitikimo su profesionalais metu ji visus pavergė inteligencija. 

„Išvydus Reginą negali nepajusti jos skonio ir elegancijos. Ją gražinti - labai paprasta. Siekiau išlaikyti harmoniją – perteikti moterišką prabangą ir suteikti mergaitiško nerūpestingumo. Paryškinau veido bruožus, tačiau tuo pačiu nepabrėžiau nieko – taip įvaizdis tapo klasikinis, bet su kiek kitokiu prieskoniu, - sakė makiažo meistrė Kristina Oganesian. -Šios moters oda puiki - tarsi porcelianinė, jai labai tinka burgundiško vyno spalvos skaistalai. Neutrali spalva lūpoms, paryškintos migdolo formos akys, rožinės šešėlių spalvos ir tarsi netvarkinga retro stiliaus šukuosena padėjo atskleisti įdomią, paslaptingą ir labai gražią moterį“.

„Reginai ir pačiai apranga puikiai pavyksta atskleisti savo inteligenciją, išlaikyti pusiausvyrą tarp kasdienio ir klasikinio stiliaus, - sakė stilistė Ieva Daugirdaitė. - Neišradinėjau dviračio – tiesiog padėjau Reginai dar labiau atskleisti savo eleganciją. Iš didelio MemberShop.lt asortimento išrinkau juodą „D.efect“ suknelę ir šviesų pastelinės spalvos lengvą paltuką.

Kiek netradicinis sprendimas buvo vietoj pėdkelnių pasiūlyti margas „Love Moschino“ kelnes – jos prigesino juodą spalvą aprangoje ir suteikė žaismingumo. Tai klasikos ir vakarinio įvaizdžio mišinys. Pasipuošusi perlais Regina gali vykti į vakarinį renginį, o atskirus aprangos elementus ji gali dėvėti kasdien prie bet ko, pavyzdžiui, paltas tiks prie džinsų“.

Kad dalykinė apranga kasdien nepabostų, stilistė teisininkei patarė ją pagyvinti aksesuarais – švarką papuošti fantazija, rinktis spalvotas, margas palaidines.

„Mėlyna, samanų, ruda, rusva, kreminė – tai Reginos atspalviai”, - sakė stilistė. Regina labai nustebo, išvydusi save veidrodyje: jai labai patiko makiažas, šukuosena, MemberShop.lt drabužiai.

„Regina labai fotogeniška, mįslinga, pažiūrėkite - ji tikra Julia Roberts!” - džiūgavo kūrybinė fotosesijos komanda.

Regina pasipuošė „D.Efect“ suknele, „4Lilou“ paltu, „Love Moschino“ kelnėmis, „Poon“ rankine, „Pollini“ bateliais, „Furla“ papuošalais, „Obaku“ laikrodžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.