Į parodą – pasigražinti ir sužinoti, kaip pasididinti krūtinę

Viena didžiausių specializuotų parodų tęsis iki sekmadienio vakaro.

Renginio akimirka.<br>M.Patašiauss nuotr.
Renginio akimirka.<br>M.Patašiauss nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 6, 2014, 6:18 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:21 AM

Viena didžiausių specializuotų parodų tęsis iki sekmadienio vakaro.

Lygiai taip pat, kaip moteris nebūna kasdien vienoda ir nuobodi, taip ir kiekviena parodos diena lankytojams žada vis naujų įspūdžių.

Tradicinėje „Ekspozicijų centro“ organizuojamojoje parodoje grožio industrijos produktus, paslaugas ir naujienas pristato per 300 dalyvių.

Prekybininkai ir paslaugų tiekėjai išsidėstę per du arenos aukštus.

Dažno parodoje apsilankiusio žmogaus akys krypsta į stendus, kuriuose skelbiama apie nuolaidas, nemokamai dalijami kosmetikos prekių mėginiai, kvietimai gerokai pigiau nei įprastai apsilankyti grožio salonuose ar įvairiose klinikose.

Tie, kas panašiose parodose lankosi ne pirmąkart, žino, jog parodos dalyviai lankytojams nemokamai tikrina dantis, odos būklę, konsultuoja įvairių sveikatos sutrikimų klausimais. Sumokėjus simbolinę sumą arba net neišleidus nė lito iš renginio galima išeiti su nauja šukuosena, profesionaliai atliktu makiažu ir net išbandžius keletą masažų ar kitų nepigių grožio procedūrų.

Todėl dažnas pirkinių krepšiais apsikrovęs klientas susigundo atverti piniginę ir gražinasi nepaisydamas daugybės smalsuolių akių.

Plastikos chirurgai ne tik išsijuosę pasakoja apie krūtų didinimo operacijas, bet ir visiems parodos lankytojams suteikia galimybę iš arti apžiūrėti, rankose palaikyti ir net pamėginti prisitaikyti įvairių dydžių krūtų implantus.

Matyti, kad daugelis žmonių silikonines grožybes prieš akis mato pirmąkart, todėl jas liečia gana nedrąsiai.

Parodoje sutiktos ir moterys tvirtino, jog šioje vietoje jos įsigyja grožiui, sveikatai ar namams skirtų prekių, atsipučia nuo kasdienės rutinos, skubos, pasilepina grožio procedūromis, susitinka su bičiulėmis.

Renginyje sutikta „Lietuvos ponia“ Beta Rumšienė teigė, jog moterims skirtoje parodoje apsilanko kasmet. Šio renginio kaunietė laukia dėl naujovių, mados ir stiliaus renginių.

„Smagu, kai vienoje vietoje galima išvysti ir susipažinti su visomis grožio bei sveikos gyvensenos puoselėtojų pristatomomis naujienomis ir jų įsigyti“, – tvirtino B.Rumšienė.

Papuošalų kūrėja Jolanta Dumbliauskienė į parodą atvyko iš Marijampolės. Moteris tikino, jog jai smalsu pažiūrėti, ką pristato kiti papuošalus ir kitus aksesuarus kuriantys menininkai. Be to, parodoje gausu interjero puošmenų ir detalių, kurios namų ir kitas erdves paverčia jaukiomis bei suteikia išskirtinumo.

Parodos metu dvejose seminarų salėse bus pristatyta 41 tema apie mados, stiliaus ir grožio tendencijas, o „Žalgirio“ arenos Amfiteatre kiekvieną dieną vyks skirtingos tematikos renginiai.

Pirmąją parodos dieną į Amfiteatrą pakvietė Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos organizuojamas renginys „Profesionalų diena“, penktadienį tie patys organizatoriai pristatys teatralizuotą improvizacijų labdaros vakarą „Big Hair Show“, šeštadienį lankytojus stebins „Mados fiesta“, o paskutinę parodos dieną – ilgaplaukių konkursas, kurį pristatys Severos Čepulienės mados studija „Mažasis modelis“.

Organizatorių duomenimis, pernai parodoje „Moters pasaulis“ apsilankė per 36 tūkst. lankytojų. Šįmet tikimasi sulaukti dar daugiau smalsuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.