Graži idėja: kalėdiniais megztiniais gelbės nuskriaustus vaikus

Tikriausiai kiekvienas per žiemos šventes mėgsta pasipuošti nauju kalėdiniu megztinius, juolab, jei tai – dar ir kilnus tikslas. Žvaigždės iš visos Didžiosios Britanijos priešakyje su televizijos laidų vedėja Fearne Cotton ir dainininku Mylenne Klass apsivilko kalėdinius megztinius.

Gerumo akcija „Kalėdinio megztinio diena“.<br>Ray Burmiston („Gelbėkit vaikus“) nuotr.
Gerumo akcija „Kalėdinio megztinio diena“.<br>Ray Burmiston („Gelbėkit vaikus“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-17 09:00, atnaujinta 2018-01-21 07:58

Tokia akcija jie siekia parodyti savo paramą organizacijos „Gelbėkit vaikus“ kompanijai „Kalėdinio megztinio diena“. Trečius metus vykstanti gerumo akcija visoje Didžiojoje Britanijoje kaskart įtraukia vis daugiau žmonių prisijungiant prie vilnonės revoliucijos „su megztiniu padaryti pasaulį geresnį“.

Megztiniai padės surinkti gyvybiškai reikalingų lėšų „Gelbėkit vaikus“ organizacijos darbui daugiausiai problemų turinčiose pasaulio šalyse ir pačioje Didžiojoje Britanijoje. Tam tikrą kiekį kalėdinių džemperių visiems bus galima įsigyti ir internetinėje parduotuvėje „George.com“.

Visos už megztinius surinktos lėšos bus skirtos gelbėti patiems pažeidžiamiausiems vaikams visame pasaulyje. Remiantis organizacijos duomenimis, kasmet 6,6 mln. vaikų vis dar miršta nesulaukę savo penktojo gimtadienio. Dažniausi ankstyvos mirties kaltininkai yra tokios ligos kaip maliarija.

Didžiojoje Britanijoje daugiau nei 3,5 mln. vaikų gyvena skurde. Tuo tarpu jų bendraamžiai ne tik eina į mokyklą, bet ir yra puikiai maitinami, gerai pailsėję bei pasiruošę mokslams. O skurde gyvenantys vaikai praranda bet kokią galimybę pradėti savo gražų gyvenimą.

Tad kilnios gerumo akcijos „Kalėdinio megztinio diena“ proga, kuri prasidės gruodžio 12 d., visi norintys gali aukoti pinigų. Daugiau informacijos apie tai galima rasti tinlapyje „christmasjumperday.org“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.