Atlikėja Urtė Šilagalytė - prabangių ženklų pristatyme

Trečiadienio vakarą Vilniuje, „Židinio“ galerijoje, karaliavo mada. Čia buvo pristatomos rudens ir žiemos kolekcijos iš prabangių salonų „Baldinini“ ir „Tops!“.

Atlikėja Urtė Šilagalytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Atlikėja Urtė Šilagalytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 9:08 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:50 AM

Teatralizuotame kolekcijos pristatyme – „Giorgio Armani“, „Salvatore Ferrgamo“, „Ralph Lauren“, „Gianfranco Ferre“, „Hugo Boss“ ir kitų garsių mados namų kūriniai.

Kalbant apie avalynę stilingiausiu ir mažiausiai rizikingu pasirinkimu išlieka jojiko stiliaus batai. Ryškesnės asmenybės neprašaus pro šalį rinkdamosi gėlėmis išmargintą avalynę ar batus su paslėpta platforma.

Naujausias šio sezono tendencijas apžvelgė bei patarimus dalijo stilistė Agnė Gilytė. Prabangių ženklų pristatymu grožėjosi dainininkė Urtė Šilagalytė. Pačios merginos batai traukė kitų viešnių dėmesį: įspūdingi ilgaauliai - ne vardiniai, bet Urtei svarbiausia - kad gražūs.  „Negaliu praeiti pro batūs ir pro lūpdažius. Ir dabar rankinėje turiu greičiausiai kokius keturis. Nebūtinai su spalva - man patinka ir įvairiausi blizgiai", - sakė atlikėja.   Malonumą akims bei ausims papildė muzika  bei vaišės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.