„Stiliaus“ nuosprendis: savaitės stilingiausi

Gero skonio pavyzdys – koks jis? Jo reikėjo ieškoti dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme lapkričio 13-ąją. Geras skonis – ne tik ant podiumo, bet ir šalia jo – tarp kūrėją atėjusių pasveikinti svečių.

Iš kairės: Daiva ir Romualdas Bakučiai, Patricija Belousova ir Agnė Kavaliauskaitė (dešinėje), Laimutė Užkuraitienė.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Daiva ir Romualdas Bakučiai, Patricija Belousova ir Agnė Kavaliauskaitė (dešinėje), Laimutė Užkuraitienė.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

(„Lietuvos rytas“)

2014-11-23 20:28, atnaujinta 2018-01-20 19:42

Daiva ir Romualdas Bakučiai

Dizainerio Juozo Statkevičiaus gerbėja ir klientė D.Bakutienė ruošdamasi į jo kolekcijos pristatymą specialiai pasirinko šio kūrėjo drabužį. Jis siūtas seniai. „Bet juk Juozas niekada nesensta!“ – įsitikinusi Daiva.

Prie drabužio moteris priderino mados namų „Saint Laurent“ klasikinius batelius.Jos vyras pasirinko „Giorgio Armani“ aksomo švarką.

Agnė Kavaliauskaitė ir Patricija Belousova

Titulo „Mis Lietuva 2014“ laimėtojai dėl drabužių galvos sukti nereikia – pasauliniam grožio konkursui Londone rūbus jai ruošia ne vienas dizaineris, tarp jų ir Agnė Kuzmickaitė. Mergina J.Statkevičiaus šou pasirinko jos kurtą glaustinukę, šortus bei aksomo švarką.

„Mis Lietuva 2014“ pirmoji vicemis P.Belousova (kairėje) suknelę pasiskolino iš savo šokių trenerės – garsiosios šokėjos Editos Daniūtės.

„Nebuvau mačiusi jos drabužių, tik paprašiau ką nors parinkti J.Statkevičiaus vakarui – pasitikėjau savo trenerės skoniu“, – sakė gražuolė.

Prie apdaro ji priderino „Aldo“ batelius ir „Franco Bellucci“ rankinę.

Valdas Petreikis su žmona Simona Paciukonyte

Šokėja Simona viena iš nedaugelio atsižvelgė į dizainerio J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymo temą – Marokas.

Ir išradingai ją atskleidė ne spalvomis, o siluetu. Tam tiko mamos kostiumėlis ir draugų iš Kazachstano parvežta tiubeteika. Įvaizdžiui sustiprinti Simona šventinį vakarą net prisiderino juodų plaukų peruką.

Austėja Jablonskytė ir Justinas Žalys

Sena ir nauja – tik taip stilistei nenuobodu derinti aprangą. Efektingas drabužis – tai lietuvių kūrėjų ženklo „2ru2ra“ frakas-suknelė, tik Austėja ją apsivilko atvirkščiai, kad būtų matyti piešinys. Paltas – iš parduotuvės „Zara“. „Nike Sneakerboots“ batai patiko ir Austėjos sužadėtiniui architektui J.Žaliui, tad pora atėjo su vienoda avalyne.

Laimutė Užkuraitienė

Vilniaus B.Dvariono muzikos mokyklos direktorė nepraleido pro ausis J.Statkevičiaus pareikšto noro, kad svečiai ateitų pasipuošę rytietiška tema.

„Jei tik galiu, mėgstu prisiderinti prie šventės šeimininkų norų“, – sakė Laimutė.

Tad ta proga ji išsitraukė vienoje parodoje įsigytą rusų kūrėjo galvos apdangalą, primenantį turbaną.

Raštuotą švarką buvo paprašiusi parvežti iš Italijos ir jis kaip tik tiko marokietiškai atmosferai.

Vilma Javtokiekė

Garsaus krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma dizainerio J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymo vakarą puošėsi šio kūrėjo suknele.

Trumpą suknelę pūstu sijonu ji buvo užsisakiusi savo 30-mečiui ir ją vilkėjo vos keletą kartų.

Vasarą prie šio drabužio ji renkasi lengvesnius batelius, o rudenį – masyvesnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.