Raudonojo kilimo fiasko: krūtys tinklelyje ir pigūs blizgučiai

Į sekmadienį įvykusius Amerikos muzikos apdovanojimus sugužėjo būrys dailiausiomis suknelėmis pasipuošusių pramogų pasaulio atstovų. Tačiau kad ir kiek žavių damų ir elegancija spinduliuojančių džentelmenų tądien žengė raudonuoju kilimu, stiliaus fiasko kai kuriems išvengti tiesiog nepavyko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:56 PM

Bene daugiausiai apkalbų sukėlė 35-erių albanų dainininkė Bleona, pompastišką ceremoniją sumaišiusi su erotinių filmų filmavimų aikštele. Moteris į apdovanojimus atvyko nei nuoga, nei apsirengusi – atlikėja ant nuogo kūno vilkėjo tinklinę suknelę, jos krūtų spenelius tedengė lipdukai, o intymią vietelę – kelnaitės su miniatiūrine juostele.

Žaibiškai išpopuliarėjusios atlikėjos Arianos Grande giminaitis Fankie J. taip pat „suspindo“ neįprastu įvaizdžiu. Kam vilktis marškinėlius, jei gali juos tiesiog nusipaišyti? Regis, tokiu požiūriu vadovavosi 31-erių vaikinas, į ceremoniją atvykęs nuogutėle viršutine kūno dalimi, nupurkštą dažais taip, kad atrodytų lyg marškinėliai. Visa laimė, kad nesugalvojo to paties padaryti ir su apatine dalimi...

18-metė Zendaya siekė atkartoti velionės ritmenbliuzo atlikėjos Aaliyah stilių, tačiau bandymas pasirodė esąs nesėkmingas. Susirinkusiems svečiams jaunosios dainininkė apranga atrodė it didžiulis nesusipratimas.

Kritikos neišvengė ir podiumo gražuolė Heidi Klum (41 m.). „Versace“ mados namų suknelė iškraipė dailias moters kūno linijas, o netinkamai parinkti blizgūs bateliai pelnė jai vienos nestilingiausių vakaro viešnių etiketę.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.