„Stiliaus“ nuosprendis: savaitės stilingiausieji

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsias moteris, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:01 PM

Savo vyro Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro generalinio direktoriaus Gintauto Kėvišo gimtadienio šventei pianistė Rūta Kėvišienė pasirinko dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtą suknelę iš jo 2014 m. pavasario ir vasaros kolekcijos. Prie jos moteris priderino prabangius įvairiaspalvių akmenų auskarus ir juodą maišelio formos rankinę.

„Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė į filmo „Pakeliui LT“ premjerą atvyko pasipuošusi lietuvių prekės ženklo „Toma Accessories“ dryžuota suknele. Prie jos gražuolė priderino tos pačios kūrėjos mėlynų žiedlapių kaklo papuošalą ir ženklo „Toks visoks“ delninę.

Aktorė Keira Knightley į Niujorke vykusią kino apdovanojimų BAFTA šventę atvyko spindinti elegancija ir kuklumu, bet ne mažiau įspūdinga nei kitos viešnios. Vakarui ji pasirinko britės dizainerės Holly Fulton suknelę iš 2015-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.