K.Lagerfeldo miuziklo su C.Delevingne ir Ph.Williamsu premjera

Karlo Lagerfeldo filme pagrindinius vaidmenis sukūrė supermodelis Cara Delevingne ir muzikantas Pharrellas Williamsas.<br>"Chanel" nuotr.
Karlo Lagerfeldo filme pagrindinius vaidmenis sukūrė supermodelis Cara Delevingne ir muzikantas Pharrellas Williamsas.<br>"Chanel" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 1:14 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:45 AM

Mados namų „Chanel“ dizaineris Karlas Lagerfeldas pirmadienio naktį pristatė savo kurtą trumpo metražo filmą „Reinkarnacija“ (angl. „Reincarnation“). Jame pagrindinius vaidmenis sukūrė supermodelis Cara Delevingne ir muzikantas Pharrellas Williamsas.

Miuziklas „Reinkarnacija“ žiūrovus nukelia į šeštąjį dešimtmetį. Viename iš Austrijos viešbučių viešinčios legendinės dizainerės Gabrielle Chanel vaidmenį sukūrė nebyliojo kino žvaigždės Charlie Chaplino anūkė Geraldine Chaplin.

K.Lagerfeldą sukurti trumpametražį filmą įkvėpė jau ikona tapusio mados namų „Chanel“ švarko istorija.

Magišką aplinką miuzikle sukūrė įspūdingi kostiumai, nuostabi kinematografija ir... supermodelio balsas. Cara ne kartą yra sakiusi, kad labai trokšta dainuoti.

Panašu, kad pamažu pildosi ir kitos C.Delevingne svajonės – neseniai mergina gavo savo pirmąjį vaidmenį Holivudo filme.

K.Lagerfeldo filmui „Reinkarnacija“ muziką parašė Pharrellis. Garsusis dizaineris džiūgavo, kad su šiuo muzikantu jam buvo lengva dirbti.

„Jis labai profesionalus“, – Ph.Williamsą gyrė K.Lagerfeldas.

Antradienio vakarą Austrijos mieste Zalcburge bus pristatyta nauja „Chanel“ „Métiers d'Art“ kolekcija. Per ją, kai modeliai žengs podiumu, kolekcijos svečiams bus rodomas naujasis K.Lagerfeldo filmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.