Kaip pigiai ir originaliai pasiruošti artėjančioms Kalėdoms?

Artėjančios šventės daugelį verčia griebtis už galvos: dovanų paieška, Kalėdų eglutės puošimas, įvairių dekoracijų ir puošmenų pirkimas atima ne tik daugybę laiko, bet ir gerokai ištuština kišenes. Tiems, kurie trokšta susikurti jaukią Kalėdų nuotaiką, sutaupyti pinigų ir išsaugoti nervines ląsteles, siūlome daugybę lengvai įgyvendinamų, tačiau beprotiškai originalių idėjų, kuriomis ne tik nudžiuginsite namiškius, nustebinsite bičiulius, bet ir prieš gražiausias metų šventes skoningai papuošite savo namų erdvę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:18 AM

Kalėdų eglės puošmenos – iš perdegusių lempučių ar žėrinčių putplasčio kamuoliukų, atvirutės – iš dovanų pakavimo popieriaus skiautelių, Kalėdų Senelio elniai – iš žemės riešutų. Ir tai – ne pabaiga!

Vartydami nuotraukas pasisemsite daugybės smagių idėjų, padėsiančių jums per šias Kalėdas atsisakyti pirktinių daiktų ir suteiksiančių galimybę džiaugtis su meile darytais rankų darbo puošmenomis ir dovanomis.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business