Naujausias mados klyksmas - ataugusios dažytų plaukų šaknys

Plaukų stilistė Gintarė Pietutytė su „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ skaitytojomis pasidalijo patarimais, padėsiančiais puoselėti grožį rudenį.

Šį sezoną mados diktatoriai nekreipia dėmesio į 1–3 tonų skirtumą tarp natūralių ir dažytų plaukų. Jeigu šis skirtumas yra mažas, šį sezoną madinga, jei plaukų šaknys šiek tiek natūraliai ataugusios.<br>123rf nuotr.
Šį sezoną mados diktatoriai nekreipia dėmesio į 1–3 tonų skirtumą tarp natūralių ir dažytų plaukų. Jeigu šis skirtumas yra mažas, šį sezoną madinga, jei plaukų šaknys šiek tiek natūraliai ataugusios.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 7, 2014, 10:45 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:54 PM

Plaukų maitinimas

Rudeniui ir žiemai siūlau naudoti stipriu drėkinamuoju ir maitinamuoju poveikiu pasižyminčias kaukes su aliejais. Jeigu tokių nerandate arba norite sutaupyti, galite į bet kurią kaukę įlašinti porą lašų arganų ar kito mėgstamo aliejaus.

Plauti plaukus šampūnu reikėtų nuo šaknų, o kaukę ir kondicionierių tepti tik ant plaukų galiukų. Nepamirškite po plovimo naudoti nenuplaunamo kondicionieriaus ir aliejų, kad būtų lengviau iššukuoti plaukus.

Plaukų dažymas

Plaukų dažymas vis dažniau naudojamas kaip gydomoji priemonė nuo seborėjos, pleiskanojimo ir įvairių kitų galvos odos ligų. Ne išimtis ir plaukų atgaivinimas. Po saulės vonių blondinėms siūlau paryškinti plaukų spalvą. Tai padeda atgaivinti sausus plaukus ir sugrąžina jiems žvilgesį ir lankstumą. Tamsesnėms moterims siūlau pusiau cheminius dažus, atgaivinančius ir suteikiančius plaukams blizgesio ir naujų spalvų.

Tendencijos

Šį sezoną svarbiausia, kad plaukai atrodytų sveikai. Pirmenybę teikite natūralioms žemės spalvoms su ryškių spalvų (ryškiai rožinės, violetinės, mėlynos) priemaišomis.

Taip pat šį sezoną mados diktatoriai nekreipia dėmesio į 1–3 tonų skirtumą tarp natūralių ir dažytų plaukų. Jeigu šis skirtumas yra mažas, šį sezoną madinga, jei plaukų šaknys šiek tiek natūraliai ataugusios.

Praėjusią vasarą buvo madingi velti ir paplūdimio tipo plaukai, o rudenį madinga daugiau statiškumo, blizgesio ir tvarkos – tobulas plaukų skyrimas – šio sezono naujausia mada, kai plaukai tvarkingai sušukuojami ir nėra nė vienos išsidraikiusios sruogelės.

Visi mados namai linksta į sentimentalumą ir atkreipė dėmesį į balerinas – kuodas, nesvarbu, kurioje galvos dalyje jis suformuotas, svarbiausia, kad jis būtų tvarkingas.

Plaukų bangos niekada nesitrauks iš mados pasaulio, bet jos šį sezoną taip pat turi būti išpuoselėtos ir tobulos tekstūros, kitaip sakant, septintojo dešimtmečio retro. Šį sezoną madą pavadinčiau sentimentalumu. Ruduo labai moteriškas ir elegantiškas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.