2015 metų makiažo tendencijos pagal vizažistę J. Riūkę

Kalbėdama apie makiažo tendencijas artėjant 2015-iesiems metams vizažistė Justyna Riūkė per interviu teigė: „Svarbiausia yra nebijoti išsiskirti.“ Paklausus, ką turi omenyje sakydama „nebijoti išsiskirti“ ji pabrėžė ryškių spalvų: tamsiai mėlynos, violetinės ir žalios spalvų dominavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 3:17 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 PM

„Dirbdama su spalvomis labiausiai mėgstu eksperimentuoti, o naudojant ryškias spalvas, jų dėka pastebiu, kad mano eksperimentai sulaukia itin didelio pasisekimo. Darbas su spalvomis – tai menas, kuriame nėra nusistovėjusių taisyklių ar įprastinių stereotipų.“ – toliau teigia J.Riūkė. Viskas ko reikia, jos nuomone, – tai gerai suderinti spalvas.

Neabejotina, kad kiekvienai merginai labai svarbu tinkamu metu pasidaryti tinkamą makiažą. Paklausta, kuo skiriasi fotografijoms skirtas makiažas nuo paprasto, kasdieninio makiažo pašnekovė teigė: „Pirmiausia, abu makiažai turi būti labai kruopštūs, t.y gerai užmaskuotas veidas, makiažas švariai atliktas. Kalbant apie makiažų skirtumus, reikia pastebėti, kad fotografijose makiažas turi būti intensyvesnis nei jūs dažotės dienos metu, nes blykstė labai daug „suvalgo“ šviesos ir kameroj nesimato, kad buvo pasirinktas žymiai intensyvesnis makiažas.

Kasdienis makiažas prasideda nuo specialių priemonių naudojimo, kurios išsaugo nepriekaištingą makiažą visą likusią dienos dalį. Kita vertus, nekreipiant dėmesio į tai, ar jūs einate pasivaikščioti, ar skubate į fotosesiją nereikia bijoti būti išskirtine! Mano patarimas ir rekomendacija: ryškinkite savo privalumus ir slėpkite trūkumus, kad neliktumėte nepastebėta.“ –akcentavo J.Riūkė.

Poroje svarbiausia ne tik moterims skirtas makiažas. Vyro išvaizda taip pat labai svarbi. Dabartinė situacija – vyrai apie makiažą supranta ne per daugiausiai. Visažistės teigimu, mūsų vyrams nepriimtinas makiažas, jie jo netgi prisibijo. Taip pat ji priduria: „Vestuvių dieną patariu ir vyrams darytis makiažą, nes tada jo veido oda ne taip blizga, jo veidas neatrodo pavargęs. Auksinė taisyklė – nepersistengti ir nepakeisti veido bruožų, kad asmuo žiūrėdamas į veidrodį save pažintų.“

Mūsų nuotakos prieš vestuves labai jau neramios, kartais – neapsisprendusios: vieną akimirką jos trokšta vieno, o dar kitą – nori kito, kažko naujo. „Reta kuri apsisprendžia ir lieka prie savo nuomonės iki pat vestuvių, todėl reikia mokėti ir sugebėti bendrauti su poromis. Teko susidurti su tokiais atvejais, kai nuotakai reikėjo daryti vestuvinį makiažą kitokį nei mes darėme per bandymus.“ – pasakoja J.Riūkė. Anot jos: „Tokie ekstremalūs pasikeitimai dažniausiai atneša geriausią efektą. Visada stengiuosi išklausyti, ko jos nori, nuraminti. Jei jos jaudinasi – sukurti jaukią atmosferą ir tapti jų drauge, o ne visažiste pas kurią jos atėjo. Tokia jau esu ir tai suteikia mano darbui produktyvumo.“ – dėstė visažistė Justyna Riūkė.

Visažistė J.Riūkė poroms linki: „Nebijokit naujovių ir pasitikėkite vizažistais. Jie jus mato iš savo pusės, t.y kitaip negu jūs save matot kiekvieną dieną. Nesistengia merginos pakeisti, kad jaunikis neatpažintų, jie tiesiog patobulina tai, kas pas jus gražu, ko gal būt, jūs nė nepastebit. Būkit laimingi ne tik vestuvių dieną, bet ir visą likusį gyvenimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.