Kaune praūš didžiausia mados mugė „Fashion bazaar“

Šį penktadienį ir šeštadienį, gruodžio 12-13 dienomis visus neabejingus madai pakvies didžiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion bazaar“. Stilingus, netradicinius, vienetinius gaminius iš naujausių kolekcijų čia pristatys daugiau nei 120 mados namų, butikų, dizainerių bei gamintojų. Mados mugė vyks prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.

Šį penktadienį ir šeštadienį, gruodžio 12-13 dienomis visus neabejingus madai pakvies didžiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion bazaar“.<br>Organizatorių nuotr.
Šį penktadienį ir šeštadienį, gruodžio 12-13 dienomis visus neabejingus madai pakvies didžiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion bazaar“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 11:44 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:08 PM

„Šiemet Kalėdinė „Fashion bazzar“ mugė bus didelė kaip niekada. Norą joje dalyvauti pareiškė rekordinis skaičius mados namų, butikų ir dizainerių. Esame tikri, ką išsirinkti ras kiekvienas: nuo Kalėdinių medinių atvirukų iki garsių dizainerių kolekcijų drabužių, minimalistinių rankinių bei akį veriančių papuošalų“, – sako kompanijos UAB „Inlinen“ projektų vadovė ir viena iš „Fashion bazzar“ mugės organizatorių Meda Kišonė.

„Fashion bazaar“ mugė yra vienas didžiausių mados renginių Lietuvoje. Šiemet čia naujausius savo darbus pristatys sparčiai populiarėjantys „Body Talk“, „CooCoomos“, „Dzy Dzy Design“, „Jupe shop“ „Blue Naive“, „Baby Boutique“, „Moustache Boutique“, „Birbyzas“, „Cipari“, „Agnera“, „Decomundo“, dizainerė Dovilė Dagė, Neringa Rūkė, „Odos gildija“, „Šarka daiktų kelionės“, „Toks visoks“, „Maple Propeller“ ir daugybė kitų.

„Mugės lankytojai galės rinktis ne tik iš plataus asortimento, bet ir įsigyti juos dominančias prekes už itin patrauklią kainą – mugėje veiks specialūs pasiūlymai ir nuolaidos. Tai bene geriausias metas pasižvalgyti malonių bei praktiškų Kalėdinių dovanų savo artimiems žmonėms ir viską rasti vienoje vietoje“, – kalba M. Kišonė.

Dviejų dienų trukmės „Fashion bazaar“ mugė ne tik suvienys mados ir stiliaus kūrėjus, bet ir prisidės prie gražios Kalėdinės akcijos, dalį pelno paaukodami anksčiau laiko gimusiems kūdikiams, kuriems reikalinga speciali priežiūra.

„Kalėdinė „Fashion bazaar“ mugė – tai ne tik puiki galimybė mažesniems, nišinio verslo atstovams pristatyti savo produkciją, tačiau tuo pačiu tai puikus renginys, suvienijantis žmones kilniam tikslui. Šios mugės metu atkreipsime dėmesį į anksčiau laiko gimusius kūdikius bei jų šeimas ir galbūt kažkam padavanosime galimybę gyventi“, – kalbėjo iniciatyvos „Neišnešiotukas“ vadovė Asta Speičytė-Radzevičienė.

Kalėdinė „Fashion bazaar“ mugė veiks gruodžio 12-13 dienomis nuo 11:00 iki 19:00 valandos. Lankytojai laukiami prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ parodų salėje. Mugės lankymas nemokamas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.