Šalies ir užsienio elitas žavėjosi Jurgos Lago juvelyrika

Ketvirtadienį sostinės „Pirklių klube“ įvyko garsios Lietuvos juvelyrės Jurgos Lago naujausios papuošalų kolekcijos pristatymas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 8:45 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:28 AM

Palaikyti juvelyrės jai svarbią dieną atvyko pramogų pasaulio ir verslo srities grietinėlė. Į kolekcijos pristatymą iš Ispanijos atskrido ir Jurgos vyras, žymus tapytojas Lino Lago.

Šimtai kviestinių vakarėlio svečių išvydo teatralizuotą papuošalų pristatymą. Poetiškas mintis apie meilę skaitė aktorius Vaidas Martinaitis. Būtent meilė ir įkvėpė J.Lago sukurti naujausią „Yurga de Luxe“ kategorijos kolekciją „Love ConDecorations“ (lietuviškai – „Apdovanojimai už meilę“).

Kolekciją sudaro 10 naujausių „Yurga“ juvelyrikos namų sukurtų papuošalų iš 18 ct aukso ir brangakmenių.

Darbai buvo pristatyti ant garsių ir veiklių moterų portretų - Jurgos Šeduikytės, Renatos Mikailionytės, Ilonos Balsytės ir kt. Kiekvienai damai Jurga, kaip padėkos ženklą, įteikė asmeniškai joms sukurtus papuošalus.

Jau sausį savo darbus J.Lago pristatinės Niujorke ir Majamyje. Vėliau savo kūrinius juvelyrė parodys dar ir vokiečiams.

Jurga savo juvelyrikos namus „Yurga“ įkūrė prieš septynis metus. Per tą laiką lietuvė pristatė savo kūrinius visame pasaulyje. J.Lago papuošalus yra įsigijusi buvusi JAV valstybė sekretorė Hillary Clinton, Ispanijos karalienė Letizia, Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir kt. Dizainerės darbai eksponuojami Madrido nacionaliniame dekoratyvinio meno muziejuje.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.