Dizainerės I. Žitkuvienės pasiūlymai jaukioms šventėms

Kiekvienas šventinis renginys – Kalėdos ar Naujieji metai – priverčia damas ilgai dvejoti renkantis aprangą vakarėliui. Kiekviena nori ne tik stulbinamai atrodyti, bet ir patogiai jaustis. Mados namų „Inži“ įkūrėja ir dizainerė Ingrida Žitkuvienė, suprasdama moterų galvos skausmą, sukūrė tris specialias žiemos šventėms skirtas sukneles: „Kremas“, „Pilkas asfaltas“ ir „Juoda kava“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 17, 2014, 5:41 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:18 PM

 Kiekviena iš šių suknelių puikiai tiks ir šventinei Kūčių vakarienei su šeima, ir Kalėdiniam vakarėliui su kolegomis, ir Naujametiniam karnavalui draugų apsuptyje, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.  

„Visos trys suknelės pasiūtos iš šiltos medžiagos, puikiai tinkančios žiemai. Nėrinių dekoracijos suteikia elegancijos pojūtį bei simbolizuoja žiemos gėles – snaiges. Suknelėms parinkau būtent tokias spalvas, nes jos artimos kiekvienos lietuvės širdžiai ir skoniui – tuo mes ir esame panašios į prancūzaites, kurios niekuomet nedėvi ryškių apdarų, o jei ir dėvi, tuomet jos nėra grynakraujės prancūzaitės“, – sakė dizainerė.

Sukneles dizainerė kūrė galvodama apie moteris ir joms amžinai iškylančią problemą – ką apsirengti? Žiemos šventės – tai ypatingas metas, sukeliantis moterims dar didesnį galvos skausmą renkantis drabužius ypatingam vakarui, jos nori abiejų dalykų: elegancijos ir šilumos.

„Šis derinys, puikiai atitiks kiekvienos moters poreikius, o šventė ilgam pasiliks atminty!“ – teigė „Inži“ mados namų dizainerė Ingrida Žitkuvienė.

Suknelė „Kremas“ tiks jaukiam pasisėdėjimui artimųjų rate. Šventų Kūčių vakarienė ar tas stebuklingas Kalėdų rytas yra tie momentai, kai mes daugiausiai laiko praleidžiame su savo artimaisiais dalindami dovanas, šypsodamiesi, džiaugdamiesi Kristaus gimimo švente, todėl itin svarbu jaustis elegantiškai, tačiau tuo pačiu ir patogiai.

„Suknelė „Kremas” sukurta taip, jog moteris galėtų nevaržomai džiaugtis gražiausiomis metų šventėmis. Balta spalva simbolizuoja tyrumą, nekaltumą, jaunystę bei tą lengvą sniegą, ką tik iškritusį ankstų Kalėdų rytą. Be to, balta spalva – klasika, kas visuomet madinga“, – kalbėjo Ingrida.

„Pilkas asfaltas“ suknelė pasiūta iš specialios storos medžiagos, kuri ne tik apsaugo nuo šalčio, bet ir suteikia suknelei išraiškingą formą taip pabrėždama damos grožį. Dažnai moterims atrodo neįmanoma suderinti šilumą, eleganciją bei patogumą, tačiau ši suknelė būtent tokia – su ja moteris jausis ne tik ypatingai, bet ir patogiai. Pilka spalva simbolizuoja viltį, intelektualumą, santūrumą, pasitenkinimą.

Dizainerės teigimu, ši suknelė tinkamiausia Kalėdiniams kompanijų vakarėliams ar maloniems pasilinksminimams su draugais mieste.

Suknelė „Juoda kava“ siejama su ilgiausia ir tamsiausia, paskutiniąja metų naktimi, kai atsisveikinama su praeitimi, peržengiamas Naujųjų metų slenkstis. Juoda suknelė padailinta nėriniais puikiai tiks kiekvienai klasikai neabejingai moteriai.

Juoda suknelės spalva siejama su pabaiga, tamsa, pastovumu ir išmintimi, kuri kaupiasi bėgant metams. Nėriniai simbolizuoja naktį iš dangaus byrančias snaiges, papuošiančias drabužius, lauke stebint šventinius fejerverkus. Jie suknelei suteikia ypatingos elegancijos, išskirtinumo, taip pat pabrėžia moters seksualumą.  

Parengė Laura BULVYDĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.