Victoria Beckham atskleidė spindinčios ir sveikos odos paslaptis

Vienu metu būti dizainere, Jungtinių Tautų geros valios ambasadore, mylinčia motina ir aktyvia visuomenės veikėja – darbas ne iš lengvųjų, tačiau legendinio futbolininko Davido Beckhamo žmonai net ir ši užduotis yra įkandama. Nepaisant įtemptos darbotvarkės garsi moteris visuomet atrodo nepriekaištingai. Kaip jai tai pavyksta?

Nepaisant įtemptos darbotvarkės V. Beckham visuomet atrodo nepriekaištingai. Kaip jai tai pavyksta?<br>AOP nuotr.
Nepaisant įtemptos darbotvarkės V. Beckham visuomet atrodo nepriekaištingai. Kaip jai tai pavyksta?<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 6:09 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:41 PM

Portalui „Elle“ V.Beckham atskleidė savo paslaptį: ji kliaujasi kasdiene mankšta, jos mitybos racione dominuoja žuvis, o veido priežiūrai ji renkasi reguliarias procedūras su deguonimi.

Kad oda visuomet būtų spindinti, dizainerė taiko žvaigždžių pamėgto dermatologo Haroldo Lancerio sukurtą 3 žingsnių metodą: 1. odos šveitimas 2. odos valymas 3. odos maitinimas.

Šis metodas ganėtinai neįprastas, mat dažniausiai pirmoje vietoje būna odos valymas, o tik vėliau – šveitimas. H.Lanceris tikina, kad pradėjus nuo šveitimo ir tik vėliau perėjus prie valymo, užtikriname geresnį priemonių aktyviųjų medžiagų pasisavinimą, greitesnę ląstelių regeneraciją ir, be kita ko, efektyvesnį odos valymą.

Gydytojo dermatologo siūlomas metodas žaibiškai išpopuliarėjo tarp Holivudo žvaigždžių – juo taip pat kliaujasi ir visuomet spindinčia oda galinti pasigirti Kim Kardashian-West.

„Įsivaizduokite, kad norite pakeisti vonios kambario plyteles. Jeigu plytelės – tai epidermis (viršutinis odos sluoksnis), tuomet šveitimas yra procesas, kurio metu senos, nereikalingos plytelės yra švelniai pašalinamos. Lygiai taip pat, kaip ir nušveitus negyvas odos ląsteles, nuėmus senas plyteles reikia nuvalyti paviršių – tam reikalingas antrasis, valymo, žingsnis. Na, o galop reikia patiesti naujas plyteles – tai atspindi maitinimo žingsnį“, – pasakojo odos priežiūros ekspertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.