Rusijos moterys nuo šiol lūpas dažysis burokėliais

Rusijos politikai nusprendė patarti, kaip gražintis savo šalies moterims. Anot Sibiro senatoriaus Igorio Cherishevo, gilėjant Rusijos ekonominei krizei, moterys turėtų grįžti prie natūralesnio įvaizdžio.

Rusijos moterims dėl krizės patariama gražintis natūralesniais būdais.<br>„123rf” nuotr.
Rusijos moterims dėl krizės patariama gražintis natūralesniais būdais.<br>„123rf” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:31 AM

Pavyzdžiui, moterims, kurios negali sau leisti įsigyti brangių importuojamų lūpų dažų, kaip alternatyvą jiems pasiūlė išbandyti burokėlius, rašo „Daily Mail“.

Viename rusiškame tinklapyje politikas rašė: „Moterys gali gyventi be importuojamų lūpų dažų. Vyrai mėgsta natūralų įvaizdį. Ir jeigu moterims taip būtina naudoti lūpų dažus – jokios problemos. Jos gali naudoti burokėlius. Tai natūralu ir jokie chemikalai neteršia kūno“.

Jis taip pat tvirtino, kad dailiajai lyčiai verčiau derėtų atsisakyti prancūziško apatinio trikotažo, o vietoj jo, dėvėti pagamintą Maskvoje. „Mūsų moterys atrodys geriau vilkėdamas ne prancūzišką, tačiau Maskvoje pagamintą apatinį trikotažą“, - sakė jis.

Tokių pareiškimų I.Cherishevas ėmėsi po to, kai JAV prezidentas Barackas Obama įspėjo Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną apie artėjantį didžiulį ekonomikos nuosmukį, susijusį su krize Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.