Švenčių manikiūras pagal N.Pareigytę-Rukaitienę ir U.Šilagalytę

Dvi dainininkės Nijolė Pareigytė–Rukaitienė ir Urtė Šilagalytė, nenutuokdamos viena apie kitos sumanymą, artėjančių Naujųjų metų laukimą nutarė išreikšti tuo pačiu būdu – pas skirtingas meistres pasidarydamos drąsius šventinius manikiūrus.

Švenčių manikiūras pagal N.Pareigytę-Rukaitienę ir U.Šilagalytę.
Švenčių manikiūras pagal N.Pareigytę-Rukaitienę ir U.Šilagalytę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2014, 1:41 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:55 AM

„Dainininkių rankos yra labai pastebimos, todėl manikiūras – svarbus mano atributas. Šįsyk jis ne tiesiog puošia rankas, o pareiškia, kad tiek Šv. Kalėdos, tiek Naujieji metai man yra svarbūs įvykiai“, - patikino U.Šilagalytė.

Jau kurį laiką atlikėja, besilankanti pas Kaune dirbančią Renatą Vičiūnę, nebegalvoja, jog nagai turi būti nulakuoti vienodai, lygia, niekuo neišsiskiriančia spalva.

Jai pritarė ir N.Pareigytė–Rukaitienė, pridurdama, jog dažniausiai savąsias rankas patiki ne tiesiog manikiūristei, bet tai specialistei, kuri išmano ir nagų dizainą. „Žinoma, jei trūksta laiko, paprašau, kad man padarytų tiesiog paprastą manikiūrą. Bet šį sykį artimieji pasigražinti mane išleido net kelioms valandoms“, - sakė savame restorane besisukanti ir dviejų metų dukrelę auginanti N.Pareigytė–Rukaitienė. Iš Klaipėdos į Kauną gyventi persikėlusi atlikėja jau kurį laiką lankosi pas „Beauty Secret“ meistrę Indrę Vorotinskienę.

„Pajūryje turėjau mėgiamus grožio salonus ir specialistus. O Kaune dar tik pratinuos“, - su šypsena sakė grupės „69 danguje“ narė, patarimų dėl procedūrų dažniausiai klausianti pas laikinojoje sostinėje gyvenančias pažįstamas.

N.Pareigytė–Rukaitienė šįsyk užsisakė ne tik šventišką manikiūrą, bet ir pedikiūrą.

„Smagu, kai šventės spinduliuoja ne tik viduje, bet ir išorėje“, - sakė dainininkės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?