Įsimintiniausios metų akimirkos: metų stilingiausios

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2014-12-27 09:16, atnaujinta 2018-01-18 04:36

Verslininkė Alesia Mačiulis, šiemet aukso žiedus sumainiusi su verslininku Romualdu Mačiuliu, renginiuose visuomet žavi nepriekaištingu skoniu. „Puošti žmoną maloniau nei eglutę“, – yra prisipažinęs Romualdas, nuolat žmoną apiberiantis dovanomis.

Renginiuose stilingumu visada švyti ir manekenė Kristina Tučkutė. Įspūdingo grožio moteris visuomet sugeba nustebinti pasirinkdama drabužius įvairiausiems vakarėliams – ir nesvarbu, ar tai iškilminga vakarienė, ar kokteilinės aprangos reikalavimus keliantis renginys.

Ispanijos karalienė Letizia šiemet pasidabino karūna. O šis papuošalas įpareigoja dažniau rodytis viešumoje. Ir čia ji niekuomet neprašauna pro šalį – pasaulis žavisi elegantišku Letizios stiliumi. O jam sukurti karalienė garsiais vardais nesinaudoja. Moteris labiausiai vertina dizainerio Felipe Varelos kūrybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.