Dar neužmirštą vyrų siaubą iš raidės „P“ dizaineris vėl prikėlė!

Architektūra, erdvė, miestas, gamta ir mokslas – tai dizainerio Stefano Pilati mėgstamiausios temos, kurias jis nagrinėjo praeityje kurdamas „Ermenegildo Zegna“ vyriškos mados kolekcijas.

„Ermenegildo Zegna" siūlomos rankinės pilvo srityje atrodo puikiai, bet nepamiršusiems, kaip jos buvo bjauriai nešiojamos, kelia juoką ir siaubą.<br>„Ermenegildo Zegna" mados namų nuotr.
„Ermenegildo Zegna" siūlomos rankinės pilvo srityje atrodo puikiai, bet nepamiršusiems, kaip jos buvo bjauriai nešiojamos, kelia juoką ir siaubą.<br>„Ermenegildo Zegna" mados namų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 5:47 PM

Jo tema rudens ir žiemos sezonui buvo ekologiškas solidarumas.

Ekologijos tema „Gruppo Zegna“ nėra naujiena, nes „Ermenegildo Zegna“ mados namai jau kelias kartas rūpinasi ir atsiduoda gamtos saugojimui ir su tuo susijusiai veiklai. Vykdydami nuolatinius tyrimus, ieškodami geriausios kokybės sprendimų ir gerbdami savo aplinką, „Zegna“ mados namai ir toliau išlieka lyderiai ekologiško pluošto, natūralių audinių panaudojimo srityje.

Eko–lyderio uniforma yra vienas pagrindinių įkvėpimo šaltinių dizaineriui Stefano Pilati, kuris naujausioje vyriškos aprangos kolekcijoje naudojo ekologiškus audinius, tvidą.

Aplinkos išsaugojimo tema svarbi ne tik kolekcijos idėjai, bet bendrai sezono nuotaikai.

Nuotaika, kuri apibrėžia „veiksmą“ ir „industriją“, svarbi visame kolekcijos pristatyme. Ji susipina su dekonstruoto kostiumo, pasiūto iš velveto ar aksomo, poetiškumu, o antroje šou dalyje atsiskleidžia moderni didmiesčio nuotaika.

Gamtai atidi asmenybė išreiškiamia per švarkus, padailintus architektūriškomis detalėmis, kur kišenės yra plisuotos arba surauktos. Derinius užbaigia siaurėjančios kelnės su sutrauktomis klešnėmis.

Laisvalaikio batai ir aulinukai papuošti stambiomis apsauginėmis detalėmis, o rankinės pritaikytos tiek kasdienai, tiek išeigai. Visa tai sujungia naują urbanistinę uniformą su laisvalaikio stiliumi.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.