„Gėlėtą“ K.Knightley skonį nustelbė įspūdinga J.Lawrence suknia

Prodiuserių gildijos apdovanojimai, šeštadienio vakarą surengti Los Andžele – vienas mažiausiai garsenybių lankomų renginių, tačiau net kelios ryškiausios žvaigždės čia spindėjo ryškiau bet kada anksčiau. Aktorė Jennifer Lawrence raudonuoju kilimu žengė kaip dievaitė, o štai kūdikio besilaukianti Keira Knightley kiek prašovė pro šalį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-25 15:18, atnaujinta 2018-01-15 02:59

24 metų aktorė J.Lawrence spindėjo kaip princesė – moteris renginiui pasirinko įspūdingą mados namų „Prada“ suknelę ir tapo vakaro karaliene.

O štai pirmagimio su vyru Jamesu Rightonu laukianti K.Knightley, pasirinkusi modernaus dizaino gėlėto sijono suknelę, daugeliu svečių atrodė kaip vienuolė, besistengianti po drabužiu paslėpti kuo daugiau savo kūno.

Aktorė Reese Witherspoon vakarui pasirinko aukso vidurį – prie juodų kelnių moteris priderino raudoną spindinčią palaidinę ir neprašovė pro šalį – spindėjo elegancija ir subtiliu skonio pojūčiu.

Šiemet Prodiuserių gildijos apdovanojimai buvo surengti Los Andžele. Didžiausia kova vyko tarp filmų „Žmogus-paukštis“ (Birdman) ir „Vaikystė“ (Boyhood). Tikimasi, kad aršiausia kova tarp šių dviejų kino juostų vyks ir „Oskarų“ dalijimo ceremonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.