„Christian Dior“ pademonstravo meną iš karoliukų ir klosčių

Mados namai „Christian Dior“ laikomi vienais įtakingiausių mados pasaulyje, o dėl jų kuriamų suknelių ir rankinų alpsta nemažai moterų. Ir šių mados namų kolekcijos išties retai nuvilia. Prieš keletą dienų Paryžiaus aukštosios savaitės metu pristatyta šių metų pavasario kolekcija privertė nusišypsoti.

„Christian Dior“ aukštosios mados kolekcija 2015-ųjų pavasariui.<br>Scanpix ir AP nuotr.
„Christian Dior“ aukštosios mados kolekcija 2015-ųjų pavasariui.<br>Scanpix ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-28 16:30, atnaujinta 2018-01-14 19:26

Ir šypsena tikrai ne ironiška. Dizaineris Rafas Simonsas derindamas mados namams būdingus siluetus ir šiuo metu pačias madingiausias spalvas sukūrė švelnią, moterišką ir subtiliai seksualią kolekciją. Šį kartą talentingąjį dizainerį įkvėpė muzikantas Davidas Bowie. „Jis yra chameleonas, kuris sugeba būti visoks. Jis taip pat yra tarsi kažkas daugiau meterializacija. Daugiau nei žmogus – tiesiog, idėja“, – sakė dizaineris.

R.Simonsas šou metu pristatė itin spalvingą ir siluetų atžvilgiu įvairią kolekciją. Įstabioms suknelėms panaudojo siuvinėtus nėriniais ar lazeriu pjaustytus audinius. Kolekcijai netrūko ir blizgesio: suknias puošė daugybė žėrinčių karoliukų ir akmenų, o įvairaus ilgio batai žemomis ir stabiliomis pakulnėmis pasiūti iš blizgaus ir ryškiaspalvio latekso.

Lateksas panaudotas ir perregimiems, gamtos motyvais puoštiems lietpalčiams. Pavasariui „Christian Dior“ moterims siūlo užsidėti ir dailius klasikinius ryškiai geltonos, baltos ar žolės spalvų paltukus.

Ant įmantraus mados namų podiumo vyravo ir geometrinės formos bei dryžiai. Bene gražiausiai horizontalios pastelinės juostelės atrodė ant skrupulingai klostuotų suknelių ir sijonų. Jie tapo tikra kolekcijos vinimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.