A. Jagelavičiūtė ir K. Rimdžius surengė būsimų stilistų atranką

Kiekvienas jų penktadienį specialiai komisijai, kurią sudarė ne tik A.Jagelavičiūtė ir K.Rimdžius, bet ir režisierius Darius Dapkus bei ryšių su visuomene specialistė Jurga Klimaitė-Riebling, turėjo kuo originaliau pristatyti savo gebėjimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:37 AM

Kiekvienas jų penktadienį specialiai komisijai, kurią sudarė ne tik A.Jagelavičiūtė ir K.Rimdžius, bet ir režisierius Darius Dapkus bei ryšių su visuomene specialistė Jurga Klimaitė-Riebling, turėjo kuo originaliau pristatyti savo gebėjimus.

Ne vienam jų dėl jaudulio drebėjo balsas. Tad komisija ne tik vengė aštrios kritikos, bet ir turėjo padrąsinti dalyvius.

Nepaisydami jaudulio, atrankos dalyviai nustebino net visko mačiusius komisijos narius. Stilingos ir savo jėgomis pasitikinčios asmenybės demonstravo ne tik asmeninį stilių ar jau turimų darbų pavyzdžius. Ne vienas pasinaudojo galimybe savo gebėjimus pademonstruoti ir ant gyvų modelių.

Keletui dalyvių, gavus modelį, teko neeilinė užduotis: gavę konkrečius nurodymus turėjo per trumpą laiką sukurti įvaizdžius pasinaudodami „Ozo“ prekybos centre esančių parduotuvių asortimentu.  

Komisija sulaukė siurprizų

Bene labiausiai komisiją nustebino atrankoje pasirodžiusi paštininkė. Brandaus amžiaus moteris pokštavo, kad jai nė motais, kaip gatvėje atrodo žmonės: vilki kostiumą ar dėvi kibirą ant galvos.

Prieš komisiją stojo ir vaikus auginančios bei jiems drabužius kuriančios mamos, taip pat jauni menininkai, tinklaraštininkai ar net teisinį išsilavinimą turinčios moterys. Viena trijų vaikų mama, atvykusi su savo kūdikiu, atranką netgi turėjo derinti su vaiko žindymu.

Dar vieną netikėtumą pateikė mergina, kuri į atranką užsuko tiesiog eidama pro šalį. Nutrūktgalviška ir keliones mėgstanti dalyvė prekybos centre tiesiog vaikščiojo su iš Kipro kilusiu mylimuoju. Savo talentą ji atskleidė papasakojusi, kaip kadaise neskoningai besirengiantį savo vaikiną pavertė stilingu.

Margas auksinis dvyliktukas

Laimė dalyvauti projekte nusišypsojo net keturiolikai dalyvių, tiesa, keturi žmonės „Aš – stilistas!“ pasirodys kaip dvi skirtingos komandos. Vieną komandą sudarys dvi teisininkės, o kitą – dvi mados tinklaraštininkės.

Projekte pasirodys ir trys vaikinai, jau turintys realios stilisto patirties. Tarp dalyvių dvyliktuko atsirado ir vaikinas, dirbęs su britų mados spaudoje, šiuo metu kuriamo filmo „Karas ir taika“ kūrybinės komandos narė bei „Vogue Team Blogs“ komandoje dirbanti mergina.

Visi atrinkti dalyviai jau ateinantį sekmadienį dalyvaus pirmajame televizijos projekto filmavime. Televizijos žiūrovai laidą per TV3 galės išvysti jau kovo 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.