Stilingiausios „Oskarų“ žvaigždės puošėsi ir lietuvės kūriniais

Sekmadienio naktį įvykusi „Oskarų" teikimo ceremonija – laukiamiausias ir didžiausias metų renginys kino industrijoje. Jam pramogų pasaulio žvaigždės ruošiasi itin atsakingai, nes per šią šventę galima pelnyti garbę bei pripažinimą ne tik laimint apdovanojimus, bet ir kerint pasaulį grožiu. Pavyzdžiui, pernai aktorė Cate Blanchett savo šventiniam įvaizdžiui išleido 16 mln. eurų ir buvo pripažinta viena gražiausių „Oskarų“ šventės istorijoje. O kaip šiemet sekėsi pasipuošti „Oskarų“ ceremonijos svečiams?

Iš kairės: Dakota Johnson, Emma Stone, Lupita Nyong'o, Sienna Miller, Jennifer Hudson.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Iš kairės: Dakota Johnson, Emma Stone, Lupita Nyong'o, Sienna Miller, Jennifer Hudson.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 12:41 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:10 PM

Aktorei Emmai Stone nepavyko šiemet laimėti statulėlės už geriausią antraplanį vaidmenį (jam ji buvo nominuotą už vaidmenį juostoje „Žmogus paukštis“), tačiau ji pelnė publikos simpatijas. „Elie Saab“ suknia iš aukštosios mados kolekcijos pasipuošusi aktorė vienareikšmiškai pripažįstama stilingiausia „Oskarų“ šventės viešnia.

Prie auksu žėrinčios suknios E.Stone priderino „Christian Louboutin“ batelius, „Tiffany & Co“ papuošalus bei „Lee Savage“ delninukę.

Štai atlikėjos Lady Gagos įvaizdis sukėlė tikrą diskusijų audrą. Internautai dainininkę titulavo „brangiausiai apmokama namų tvarkytoja“. Vis dėlto ekstravagantiškai Lady Gagai „Alaia“ suknelė tiko idealiai. 

Aktorės Jennifer Hudson ir Idina Menzel į šventę atvyko vilkėdamos lietuvių kilmės dizainerės Romonos Kevėžos kūrinius. 

Po Romonos slapyvardžiu slepiasi Ramutė Siminkevičiūtė. Iki šiol lietuviškai kalbanti dizainerė iš tėvo paveldėtą pavardę pasikeitė pasikeitė į lengviau ištariamą motinos mergautinę – Kevėžaitę, tik dar ją sutrumpino ir tapo Kevėža, o vardą dizainerė pasikeitė norėdama išsiskirti.

„Aplink buvo labai daug Ramučių ir Ramonų, tad norėdama išsiskirti savo vardą pradėjau rašyti su dviem „o“ raidėmis – Romona“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ yra sakiusi Romona.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.