Kai vėl bus šalta, Milanas siūlo spindėti ir žavėti spalvomis

Rožinė, oranžinė, geltona, žalia, o gal dangiška mėlyna? Milanas šį kartą 2015–2016 metų rudeniui ir žiemai padiktavo itin plačią spalvų paletę.

„Dolce &amp; Gabbana“.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Dolce &amp; Gabbana“.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė („Lietuvos rytas“)

2015-03-03 20:05, atnaujinta 2018-01-11 17:19

Visada ryški mados savaitė buvo nuspalvinta ir metališku blizgesiu. Kaip niekada ant podiumo beveik nebuvo juodos spalvos.

Nuo princesiško iki disko karalienės įvaizdžio. Milano mados savaitėje kolekcijas pristatę kūrėjai stengiasi įtikti įvairiausio charakterio ir skonio moterims. Faktas, kad iš mados olimpo viršūnės dar nesitraukia septintojo ir aštuntojo dešimtmečių stilius.

Pavyzdžiui, mados namai „Prada“ prisiminė elegantiškosios aktorės Audrey Hepburn įvaizdį, tik jam suteikė kur kas daugiau ryškių spalvų.

Ant Milano podiumų taip pat dominavo ryškūs kailiai, stambios tekstūros gėlėti ir languoti audiniai, plačios kelnės, sijonai žemiau kelių. Ateinančio sezono mados naujiena – kiek primiršti dygsniuoto audinio drabužiai.

Neseniai vykusi aukštosios mados savaitė pasauliui padiktavo ir šiokių tokių avalynės tendencijų naujienų – į madą su trenksmu grįžta batai žema pakulne. Milano kolekcijos nebuvo išimtis – ateinančią žiemą derėtų rinktis arba sunkius aulinius, arba spalvingus vyriško stiliaus batus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.