Išrink, kuri mergina atrodo ne prasčiau už O. Pikul-Jasaitienę

Portalas lrytas.lt ir Liutauras Salasevičius skelbia neįtikėtiną konkursą. Mergina, įrodžiusi, kad gali pristatyti save taip pat gerai, kaip stilisto mūza Oksana Pikul-Jasaitienė, laimės įspūdingą prizą – garsaus dizainerio sukurtą įvaizdį ir suknelę. Kas bus ta laimingoji, priklauso tik nuo jūsų.

Išrink, kuri mergina atrodo taip pat gerai, kaip O. Pikul!
Išrink, kuri mergina atrodo taip pat gerai, kaip O. Pikul!
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-04 12:27, atnaujinta 2018-01-11 15:46

Konkurse panoro dalyvauti daugiau nei šimtas merginų, tačiau rinkti nugalėtoją galima iš 64-ių, mat pilnateisės jo dalyvės privalo būti pilnametės. Savo nuotraukas, kuriose dalyvės mano atrodančios taip pat gerai kaip O.Pikul-Jasaitienė, merginos siuntė lygiai septynias dienas. Dabar jos labiau už viską tikisi, kad jų nuotraukos surinks kuo daugiau portalo lrytas.lt skaitytojų balsų.

Savo balsą atiduoti galite spustelėdami po nuotrauką esantį mygtuką „Balsuoti“.

Iš dešimt dalyvių, kurias labiausiai palaikys internautai dizaineris L.Salasevičius ir jo mūza O.Pikul-Jasaitienė išrinks tris nugalėtojas. Pirmosios vietos laimėtojai atiteks išskirtinis prizas – dizainerio kurtas įvaizdis ir suknelė.

Antros vietos laimėtojai taip padovanosime VIP kvietimus dviem asmenims į įspūdingą  L.Salasevičiaus mados šou „Miesto raganos 2015“, kuris vyks kovo 13 d., penktadienį.

Nepamiršk ir socialinio tinklalapio „Instagram“ profilyje įdėti savo nuotrauką su žymėmis #MiestoRaganos, #zurnalasStilius ir #lrytas.lt – originaliausios nuotraukos savininkė taip pat bus apdovanota kvietimu stebėti madų šou VIP ložėje. 

Skubėkite rinkti savo favoritę, o norintys stebėti dizainerio kolekcijos pristatymą, bilietus jau galite įsigyti paspaudę šią nuorodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.