Lady Gagą papuošusi A. Kuzmickaitė apie šlovę svajoja atsargiai

Dainininkė Lady Gaga (28 m.) gal ir yra ekstravagantiška išsišokėlė, tačiau daug jaunų menininkų jai beprotiškai dėkingi. Ji nebijo rizikuoti pasirinkdama pasaulyje nežinomus dizainerius, taip beveik garantuodama jiems tarptautinę sėkmę. Tad tik pagalvokite, kaip jautėsi lietuvių dizainerė Agnė Kuzmickaitė (33 m.), sulaukusi laiško iš Lady Gagos stilisto!

Apie pasaulinę šlovę Agnė kol kas svajoja atsargiai.<br>T.Bauro nuotr.
Apie pasaulinę šlovę Agnė kol kas svajoja atsargiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

Mar 6, 2015, 3:56 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:51 AM

Apie pasaulinę šlovę Agnė kol kas svajoja atsargiai. Ji džiaugiasi, kad Lady Gagos komanda atkreipė į ją dėmesį, tačiau A.Kuzmickaitė nenori prognozuoti, kuo visa tai baigsis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Juolab kad iš pradžių viskas atrodė tarsi nevykęs pokštas. Agnė atviravo, kad tą akimirką, kai savo elektroniniame pašte aptiko laišką anglų kalba, pavadintą „Skubu: Agnė Kuzmickaitė ir Lady Gaga“, netikėjo, jog tai gali būti rimta. Vis dėlto smalsumo vedama A.Kuzmickaitė atsakė į laišką.

Po trumpo susirašinėjimo paaiškėjo, kad lietuvei laišką atsiuntė vienas pagrindinių garsiosios JAV atlikėjos stilistų Brandonas Maxwellas.

Gavusi tikslias instrukcijas ir garantinius laiškus A.Kuzmickaitė nebedvejojo – supakavo garsenybės stilistą sudominusius drabužius bei aksesuarus ir per skubiųjų siuntų tarnybą išsiuntė į JAV.

Iš kur B.Maxwellas sužinojo apie lietuvių dizainerės kūrybą, Agnė pati nežino.

„Manau, kad šiais laikas, kai itin populiarūs socialiniai tinklai „Facebook“, „Instagram“ ar „Pinterest“ ir yra daugybė informacijos internete, turbūt svarbiausia tik įrašyti reikiamą raktažodį.

Kita vertus, manau, jog su tokio lygio projektais dirba daugybė žmonių ir jie veikia globaliu mastu“, – svarstė A.Kuzmickaitė.

Kuo vilkėti per filmavimą, popscenos garsenybė rinksis iš kelių modelių, A.Kuzmickaitės sukurtų per kelerius pastaruosius metus.

„Jie pasirinko labiau sceniškus, eksperimentinius mano modelius iš įvairių kolekcijų – kaspino tipo galvos aksesuarus ir hiperbolizuotų proporcijų džemperius, metalizuotų paviršių paltus, stilizuotas renesansinės apykaklės variacijas. Manau, jie tiesiog ieško ko nors įdomaus ir nematyto“, – sakė dizainerė.

Vienai japonų kosmetikos linijai skirtas vaizdo klipas Niujorke filmuojamas šią savaitę, tačiau dienos šviesą išvys tik vasarą. Klipo kūrimas su Mama Monstre save vadinančia atlikėja patikėtas garsenybių fotografei ir režisierei Ellen von Unwerth.

Nors dizainerė A.Kuzmickaitė nesiklauso Lady Gagos dainų, daug gerų žodžių gali pasakyti apie atlikėjos stilių. Pasak Agnės, dainininkė visada atrodė ypatingai.

„Pastebėjau, kad Lady Gaga visada renkasi išskirtinius, kuo nors ypatingus kostiumus, kartais prilygstančius meno kūriniams. Man patinka, kai įvaizdžiui skiriama tiek dėmesio ir tai atliekama kokybiškai“, – tikino A.Kuzmickaitė.

Ji norėtų dainininkę papuošti savo suknele iš naujausios kolekcijos. Kartu su skulptoriumi Donatu Jankausku sukurta silikoninė suknelė – kaip tik Lady Gagos stiliaus.

„Tai išskirtinis, skulptūriškas modelis. Manau, jis galėtų tikti Lady Gagai, bet šios suknelės dainininkės stilistams dar nerodėme, norime, jog pirmiausia jį išvystų Lietuvos žiūrovai per mano mados šou“, – sakė A.Kuzmickaitė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.