Intymumas irgi turi stilių – kaip puošti bikinio zoną

Šukuosena, kurią sutvarkius jautiesi lyg vaikščiotum padebesiais. Net nesvarbu, kad jos niekas nemato. Bikinio zonos grožis – tema, kuria garsiai ir dažnai nekalbama, bet ji ne mažiau svarbi nei akcijų kaina biržoje ar savivaldybių rinkimai.

Būtų gerai, kad kūnas būtų sutvarkytas tobulai – tada net nesvarbu, kaip apsirengsite, nes švytėsite.<br>123.com nuotr.
Būtų gerai, kad kūnas būtų sutvarkytas tobulai – tada net nesvarbu, kaip apsirengsite, nes švytėsite.<br>123.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2015, 7:26 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:48 AM

Aktorė Gwyneth Paltrow kartą prasitarė, kad jos intymi šukuosena yra aštuntojo dešimtmečio rokeriškų vibracijų stiliaus.

Kaip tai atrodo realiai, sunku pasakyti. Bet šios užuominos užtenka įtarti, kad priežiūros, estetikos ir kūrybiškumo reikia ir bikinio zonai, jei kam nors dar tai neaišku trečiajame tūkstantmetyje. Kita vertus, ši sfera buvo tobulinama dar senovės Egipto laikais.

Profesionalai tikina, kad net ši nedidelė vietelė gali turėti įtakos visam jūsų įvaizdžiui: pasirinkus tam tikrą kirpimo formą, vizualiai kūnas gali atrodyti lieknesnis.

Populiariausia forma – siaura plaukų juostelė, bet pagalvokite, pabandykite: apvalesnių formų moteriai apversta ir ištęsta trapecijos forma galbūt tiks labiau.

Tam tikra proga moterys geidžia ko nors įdomesnio. Šioje srityje susiklostė kelios tendencijos.

Tai gali būti kirpimas-paveiksliukas: meilę, įkvėpimą simbolizuojantis hieroglifas, gal net jūsų mylimojo mėgstamo automobilių modelio ženklas, gėlė, drugelis ar tik dviem žmonėms suprantamas simbolis.

Kirpimas su papuošalais yra labiau dekoratyvus – įspūdis sustiprinamas „Swarovski“ kristalais ar kitomis tviskančiomis puošmenomis. Jos tvirtinamos specialiais klijais.

Plaukelius intymioje zonoje galima padažyti. Tai ypač aktualu moterims, kurios galvos plaukų spalvą keičia kardinaliai – tapusi blondine tokia nori būti ir ten. Jei dar įmanoma pakęsti žilus plaukus ant galvos, tokių tikrai nesinori apačioje, todėl dažymas – kaip tik reikalinga procedūra.

Tik nereikėtų griebtis įprastų plaukų dažų – profesionali kosmetologė naudoja specialiai tam skirtus.

Turint ypatingų sumanymų plaukeliai bikinio zonoje gali būti dažomi raudonai, mėlynai ar violetine spalva, tačiau tai turi būti daroma skoningai, tai turi atrodyti stilingai, o ne bauginamai.

Populiaru bikinio zoną papuošti tatuiruote. Žinoma, galima daryti tikrą, bet meistrai pataria iš pradžių apsiriboti laikinomis.

Vietą, ant kurios bus klijuojama tatuiruotė, žinoma, reikės depiliuoti. Kai kuriomis laikinomis tatuiruotėmis galima puoštis daug kartų – nebūtinai grožis sukuriamas tik iki pirmo dušo.

Bikinio zoną depiliuoti visiškai ar ne, sprendžia moteris. Tai priklauso nuo turimo biudžeto ir kūno reakcijos. Pavyzdžiui, kai kurios moterys negali depiliuotis, nes ant odos atsiranda spuogų, jos gali tik skusti.

Pastarasis būdas pigiausias, tačiau skusti reikės dažnai – vos ne kasdien. Be to, skutant plaukeliai storėja, šiurkštėja.

Yra dar vienas delikatus momentas: jei pamiršite pasirūpinti savo bikinio zona, bučiuodamas jus vyras gali pasijusti nejaukiai, nes nenuskusta vietelė bus kaip vyriška kelių dienų aštri barzda.

Prieš depiliaciją patariama kūną lengvai nušveisti šveitikliu (iki procedūros likus ne mažiau nei pusei paros). Po to būtina patepti drėkinamuoju kremu. Po procedūros nereikėtų degintis saulėje ar soliariume.

Bet kokiu būdu depiliuojant dažniausiai skauda. Tačiau skauda pirmą, antrą kartą – jei jūs lankysitės pas kosmetologę reguliariai, didelė tikimybė, kad bikinio depiliacijos metu galėsite net nusnūsti.

Šiai procedūrai meistrę rinktis reikia labai atidžiai. Turėtumėte ja pasitikėti – tai svarbiausia.

Meistrė turi mokėti palengvinti depiliaciją: tarkime, staigiai nuplėšusi vaško juostelę, pridengti nuogą vietą ranka, taip sumažindama skausmą. Kitaip tariant, meistrė turi turėti lengvą ranką.

Ar meistrė tinkama, išduoda jos nusiteikimas. Jei pasiūliusi užsimauti vienkartines kelnaites ji perdėm atsargiai, neužtikrintais judesiais krapštosi jūsų bikinio zonoje, – tai ženklas, kad geriau iš to salono dingti.

Jei jums tinka, kad meistrė depiliuoja tik aplink kelnaičių kraštą, puiku.

Bet jei tikėjotės depiliacijos, siekiančios lytines lūpas ar net nudepiliuoti ir jas, o meistrė to nepasiūlė, keiskite ją.

Puiki kosmetologė šį darbą atlieka švelniai, bet užtikrintai. Jei ji, sutvarkiusi priekį, pasiūlo atsigulti ant pilvuko ir pabaigia bikinio zoną tvarkyti ir iš nugaros pusės, nereikėtų jos paleisti iš akiračio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.